Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a rămas însărcinată cu soțul ei decedat. La 4 ani de la moartea lui, Angela o să nască primul lor copil. Cum e posibil

O femeie a rămas însărcinată cu soțul ei decedat. La 4 ani de la moartea lui, Angela o să nască primul lor copil. Cum e posibil

GALERIE FOTO (2)

O femeie a rămas însărcinată cu soțul ei după ce acesta a murit. La 4 ani de la deces, Angela o să nască primul lor copil. Cum e posibil și care e povestea lor, care i-a emoționat pe toți și care a făcut înconjurul lumii deja.

O femeie a rămas însărcinată cu soțul ei decedat. La 4 ani de la moartea lui, Angela o să nască primul lor copil. Cum e posibil

Angela Ferreira și soțul ei sperau să aibă un copil împreună. Se iubeau și și-au dorit să aibă această împlinire: un copilaș. Din păcate, toate planurile lor s-au spulberat la un moment dat și nu s-au putut bucura împreună de acest vis.

Foto: social media

Soțul Angelei a murit acum patru ani, răpus de cancer. Înainte să își dea ultima suflare, bărbatul a spus că dorința lui este aceea de a deveni tatăl viitorului ei copil, iar Angela a promis că va face tot ceea ce este posibil pentru a-i îndeplini dorința. Și așa s-a și întâmplat: Angela a rămas însărcinată abia acum cu soțul ei decedat, la patru ani de la moartea acestuia.

Mai exact, femeia, care provine din Portugalia, a apelat la inseminarea post-mortem, astfel că a folosit materialul seminal al răposatul ei soț, pe care l-a crioconservat când acesta era încă în viață.

Nu a fost un proces ușor, pentru că nu toate țările din lume permit acest lucru, așa că Angela a dus o luptă destul de lungă cu sistemul din țara ei. Abia în octombrie 2022, proiectul de lege a fost aprobat de către Parlament, urmând ca în noiembrie 2022 președintele să fie de acord cu noua lege. Astfel, la nici patru luni de atunci, Angela a anunțat că este însărcinată, în mediul online. Fericirea ei nu poate fi descrisă în cuvinte.

„A fost nevoie de ani de luptă pentru a ajunge aici, procesul a fost lung și dureros, dar în sfârșit am reușit! Cu mare bucurie și cu toată inima vă împărtășesc astăzi că două inimi bat acum în mine. Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați ajutat să ajung până aici, vă mulțumesc pentru sprijin, mesaje constante și dragoste! Fără voi nu ar fi fost posibil și de aceea sunt atât de fericită să pot împărtăși acest moment cu voi”, a scris Angela pe Instagram.

Inseminarea post-mortem poate avea loc dacă bărbatul a lăsat instrucţiuni clare în acest sens sau dacă femeia prezintă dovezi în „existenţa unui proiect parental bine stabilit şi stabilit”, potrivit textului legii convenite între partidele din parlament. Copiii născuți în urma inseminării post mortem sunt considerați copiii defunctului, a relatat theportugalnews.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: