Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a sunat la 112 să ceară ajutor, dar a primit jigniri. Care este motivul

O femeie a sunat la 112 să ceară ajutor, dar a primit jigniri. Care este motivul

Caz șocant în Bacău. Doi tineri de 16 și 19 ani au fost găsiți morți în mașină

Este anchetă la Poliția Română după un operator 112 nu i s-adresat corespunzător unei femei, din Constanța,  care a sunat să anunțe că este agresată de fostul soț. Mai mult decât atât, operatorul l-a catalogat drept ”boschetar”pe fostul partener al femeii, informează știrileprotv.ro

Limbaj nepotrivit al unui operator crătre o femeie agresată de fostul soț

O femeie din Constanța a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că este agresată de fostul partener de viață, informează știrileprotv.ro.  În schimb, a primit jigniri:  Nu ești normală” și ”Nu ești sănătoasă, i-a spus polițistul victimei.  De asemenea, operatorul 112 l-a numit ”boschetar” pe agresorul reclamat. STS care a înregistrat apelul l-a reclamat pe operator în instanță, iar un judecător a preluat cazul.

Judecătoria Constanța solicită verificări de către IGPR

Judecătoria Constanța solicită Inspectoratului General al Poliției Române să facă verificări disciplinare cu privire la modalitatea în care lucrătorul de la poliție a gestionat convorbirea. Judecătoria a admis cererea procurorilor și a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni prin care bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de victimă, precum și de locuința acesteia.

A luat sau nu bătaie? Cazul femeii care a sunat la 112

Femeia agresată este rescăsătorită și are trei copii care locuiesc cu aceasta. Mai exact, un băiat de 18 ani, nora ei cși o fetiță de 12 ani care se mai duce și la tatăl ei.  La un moment dat,  femeia  i-a dat noaptea afară din casă pe fiu și pe noră, care au copil de doar o lună de zile. Cei doi s-au dus la tatăl băiatului. Ulterior, fostul său soț s-a dus la serviciu după fosta soție să-i ceară explicații de ce a decurs la acest gest și motivul pentru care nu trimite alocația copilului.

Cearta a început la serviciu. Soțul o acuză pe fosta soție că bea 

Când l-ar fi văzut femeia  pe fostul soț, ar fi fugit. Întrebată fiind de operatorul 112  dacă agresorul, fostul soț, ar avea arme, femeia a spus scurt: nu știe carte”. Bărbatul a spus instanței că nu a fost violent cu ea, nu i-a cerut să se împace pentru că știe că aceasta s-ar fi recăsătorit și că nu a bătut-o. Tot el a spus instanței că femeia bea și nu vine  acasă câte două-trei zile, până când nu termina banii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: