Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a trecut prin șocul vieții ei! A crezut că poartă un copil în pântec, însă ce se afla acolo i-a schimbat viața total

O femeie a trecut prin șocul vieții ei! A crezut că poartă un copil în pântec, însă ce se afla acolo i-a schimbat viața total

GALERIE FOTO (2) O femeie a trecut prin șocul vieții ei! A crezut că poartă un copil în pântec, însă ce se afla acolo i-a schimbat viața total

Un cuplu din Alberta, Canada, trăiesc o poveste uimitoare de câțiva ani. În încercarea lor de a face un copil au avut parte de șocul vieții lor. Iată ce se afla în pântec la mămică!

A crezut că poartă un copil în pântec, însă ce se afla acolo i-a schimbat viața total

Bethani și Tim Web, un cuplu tânăr din Alberta, Canada, își doreau tare mult să-și întemeieze o familie și să aibă copii. După ce au organizat o nuntă ca în povești, Bethani a rămas însărcinată la doar trei luni după eveniment. Cei doi erau în al noulea cer, însă totul s-a schimbat când au fost la ecografie.

După puțin timp de la vestea că cei doi vor avea un copil, aceștia au mers la medic pentru a vedea dacă sarcina decurge bine, însă medicul a fost în stare de șoc când a aflat ce se afla, de fapt, în pântecul femeii. Se pare că Bethani nu aștepta un copil, ci patru fete, chiar dacă șansele să se întâmpla una ca asta erau de doar una la 15 milioane.

”Nu puteam crede, eram în soc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred”, a povestit tânăra mămică.

Nici Bethani, nici soțul ei, Tim Webb, nu aveau cazuri de gemeni în familie, iar copiii au fost concepuți natural, ceea ce a făcut totul și mai greu de crezut. Femeia a născut prin cezarariană patru fete perfect sănătoase: Abigail, McKayla, Grace si Emily.

Tatăl fetițelor are nevoie de ajutor pentru a le deosebi

Bethani și Tim Web au parte de cele patru fetițe din 1016. Povestea lor a devenit virală la momentul când tânăra mămică era însărcinată, iar presa de peste ocean a monitorizat cum se descurcă această familie.

Potrivit declarațiilor, Tim Web a declarat la doar doi ani de la nașterea fiicelor sale că are nevoie de ajutor pentru a de distinge pe cele mici. Norocul lui este că toate au cercei de culori diferite și se ghidează după aceste bijuterii pentru a-și da seama că care din prințesele lui vorbește.

”Le pot deosebi pe Emily și pe Abby, pentru că Emily este cea mai mare și Abby este cea mai mică. Dar când vine vorba de Abby și Grace sau McKayla și Emily, trebuie să le privesc cerceii pentru a-mi da seama”, a recunoscut Tim Webb.

O femeie a trecut prin șocul vieții ei! A crezut că poartă un copil în pântec, însă ce se afla acolo i-a schimbat viața total

Mai mult, cei doi soți au declarat în 2018 că viața cu cvadrupleți este destul de grea. Cele patru fete sunt grupate câte două în camere separate în funcție de momentul nașterii, iar nopțile sunt un adevărat chin pentru ei, au spus cei doi părinți.

”Este greu, dar reușesc. Partea bună este că se joacă des împreună, iar mie îmi rămâne timp să mă ocup de rufe și de vase, sau pregătesc cina sau chiar să trag un pui de somn”, declara atunci Bethani.

De asemenea, cele mai mari cheltuieli ale familie în primii ani de viață a fetițelor au fost pe lapte și scutece. Aceștia au parte și de ajutor atunci când, în 2018, cele patru fete au devenit virale după un videoclip în care se îmbrățișau, iar o companie producătoare de haine pentru copii le-a trimis period haine pentru ca părinții să se poată descurca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: