Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie care a cântărit aproape 300 de kg cândva a publicat un clip video cu excesul de piele rămas: „Îmi atârnă până la genunchi”

O femeie care a cântărit aproape 300 de kg cândva a publicat un clip video cu excesul de piele rămas: „Îmi atârnă până la genunchi”

O femeie care a cântărit 600 de kg cândva a publicat un clip video cu excesul de piele rămas: „Îmi atârnă până la genunchi”

O femeie care a cântărit cândva aproape 300 de kilograme a publicat un clip video cu excesul de piele rămas, după ce a slăbit 167 de kilograme. Iată povestea ei.

O femeie care a cântărit aproape 300 de kg cândva a publicat un clip video cu excesul de piele rămas: „Îmi atârnă până la genunchi”

Teresa Parent a slăbit surprinzător în decurs de patru ani și jumătate și a rămas cu ceea ce ea descrie ca fiind un șorț atârnat” de piele lăsată. Ea a cântărit cândva 272 de kilograme și a reușit să dea jos undeva la 167 de kg.

Într-un videoclip de pe TikTok, ea a spus: Obișnuiam să cântăresc 272 de kilograme și am muncit din greu în ultimii patru ani și jumătate din viața mea pentru a slăbi 167 de kilograme”.

Ea a mai spus, cu lacrimi pe obraji, că urma să aibă o operație de abdominoplastie pentru a i se îndepărta excesul de piele din cauza căruia a avut de suferit enorm.

„Puteți vedea că pielea îmi atârnă până la genunchi. Așa arată când stau jos. Mă face să par mult mai mare decât sunt, de fapt. Este foarte dureros, este jenant și rușinos, dar încerc să mă concentrez pe faptul că sunt un om care luptă cu pierderea în greutate”.

@transformingteresamarie#weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #weightlossmotivation #loseweight #looseskin #fat #fatloss #diet #obesity #my600lblife #fyp #foryou♬ Rocky: Eye of the Tiger – Best Movie Soundtracks

Am muncit din greu pentru a-mi salva viața și în câteva zile totul va dispărea, iar viața mea se va schimba pentru totdeauna în bine. Înregistrez asta pentru mine și împărtășesc filmulețul video cu voi toți deoarece sper că ajută la normalizarea obezității și a pielii lăsate și a tuturor lucrurilor care însoțesc pierderea în greutate. (…) Îmi provoacă atât de multă durere fizică și emoțională, abia aștept ca pielea să fie îndepărtată”.

Internauții i-au transmis femeii că o încurajează și că sunt de partea ei după ce au rămas uimiți de efortul ei depus de-a lungul anilor și i-au urat mult noroc înainte de operație.

O femeie care a cântărit 600 de kg cândva a publicat un clip video cu excesul de piele rămas: „Îmi atârnă până la genunchi”
Foto: capturi video TikTok / transformingteresamarie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: