Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie care și-a schimbat RELIGIA a ajuns acum să moară de foame. ABUZURILE și chinurile la prin care trece sunt ȘOCANTE

O femeie care și-a schimbat RELIGIA a ajuns acum să moară de foame. ABUZURILE și chinurile la prin care trece sunt ȘOCANTE

O mamă de 23 ani care s-a convertit la islam spune că a avut parte de experiența vieții. Acum, ea trăiește din rații de alimente și nu este deloc ușor.

Într-un efort de a crește gradul de conștientizare și donațiile pentru migranții sirieni care trăiesc în lagărele de refugiați din Iordania, Hannah Keeling s-a alăturat provocării Ration, să se convertească la islam, după ce s-a supărat pe abuzurile rasiale din zona ei.

„Pur și simplu nu postez în hijabul meu pentru că știu că voi primi comentarii rasiste”, a spus ea pentru Birmingham Live.

„Înainte de a purta o eșarfă, eram abordată de oameni care îmi spuneau lucruri nebunești. Vorbeam despre locuință cu o doamnă în afara locului de muncă. O femeie cu un Niqab a trecut pe lângă ea și doamna a spus doar:„ de aceea nu avem case, oamenii noștri sunt pe stradă.”

Hannah s-a alăturat Ration Challenge și a dorit să-și împărtășească experiența

I s-a trimis o cutie cu alimente pe care refugiații le-ar mânca și i s-a oferit opțiunea de a adăuga doar câteva lucruri suplimentare. Șocant, nu a putut să bea altceva în afară de apă.

Hannah a trebuit să aleagă timp de șapte zile: orez, ulei de gătit, naut, linte, făină și tofu.

„În prima zi am luat o singură masă care era orez, fasole și am adăugat câteva condimente. Masa nu a fost rea, nu este ceva ce aș alege să mănânc din proprie ințiativă. A fost cumplit și pentru fiica mea să nu îi pot găti ce vreau eu.

Marți, pentru prânz și cină, am făcut orez prăjit cu jumătate din porția de tofu, împărțindu-l în două mese.
„Marți și miercuri am dus-o pe fiica mea la creșa din Solihull. A trebuit să stau pentru că nu aveam suficient timp să mă întorc acasă. Miercuri  am gătit linte.

„Am avut asta la prânz și cină, precum și la micul dejun joi. Vinerea a fost o zi ciudată pentru mine. Mă bucuram de ceva dulce, mai ales că aveam poftă de fructe și legume. Corpul meu încă se adaptează acum în tot felul de moduri și a fost doar o săptămână. Am avut dureri de cap multe zile.

„Am strâns 166 de lire sterline. 167 de lire sterline este costul hranei unui refugiat pentru un an întreg. M-a făcut să înțeleg mult mai multe despre viața lor.