Redactia.ro
Home » Știri » O femeie de 40 de ani din Anglia susține că a fost „căsătorită” cu o fantomă. A venit în România ca să se facă vrăjitoare

O femeie de 40 de ani din Anglia susține că a fost „căsătorită” cu o fantomă. A venit în România ca să se facă vrăjitoare

O femeie vrea să se facă vrăjitoare. Sursă foto: Shutterstock

Brocarde, o femeie de 40 de ani din Oxfordshire, Marea Britanie, a făcut un pas neobișnuit către o nouă direcție în viața ei. Ea a părăsit Marea Britanie și a venit în România cu un scop aparent neobișnuit: să devină vrăjitoare. Deși acest lucru ar putea părea desprins din paginile unei povești fantastice, este, în realitate, o poveste extraordinară și autentică. Brocarde a călătorit în țara noastră cu determinarea de a întâlni una dintre cele mai renumite vrăjitoare din România, Mihaela Minca.

Britanica ar fi fost „bântuită” de prezența fostului ei soț

Motivația ei pentru această călătorie neobișnuită are rădăcini într-o experiență tulburătoare. Presa străină a relatat că britanica ar fi fost „bântuită” de prezența fostului ei soț, care, potrivit spuselor sale, ar fi fost o fantomă. Se spune că a durat un an pentru a se „elibera” de această prezență spectrală. În căutarea unor răspunsuri și a unor noi cunoștințe despre aceste experiențe, Brocarde a decis să vină în România pentru a căuta ajutorul și înțelepciunea unei vrăjitoare adevărate.

În urma întâlnirii cu Mihaela Minca, o cunoscută vrăjitoare din apropierea Bucureștiului, Brocarde și-a exprimat dorința de a învăța mai mult despre controlul și înțelegerea puterilor sale paranormale. Pentru a se imerse în această nouă lume și a-și aprofunda cunoștințele, s-a alăturat grupului de ucenici ai Mihaelei Minca.

Brocarde a afirmat că fost „căsătorită” cu o fantomă

Această călătorie și transformare nu au fost doar despre dezvoltarea abilităților paranormale, ci și despre căutarea unei noi perspective asupra spiritualității și a propriei sale existențe. Brocarde a afirmat că a fost „căsătorită” cu o fantomă și că a dorit să exploreze această experiență neobișnuită în profunzime. În cele din urmă, ea a „divorțat” de această prezență, acuzând-o de infidelitate.

Prin urmare, Brocarde a îmbrățișat rolul de vrăjitoare în eforturile ei de a înțelege și de a comunica cu lumea spirituală, explorând capacitățile pe care le deține și care îi permit să perceapă lucruri și entități pe care alții nu le pot. Această călătorie către cunoaștere și înțelegere continuă să o ghideze pe Brocarde într-o căutare fascinantă și profundă a sensului și a misterelor lumii înconjurătoare.

„Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, pentru că am o astfel de perspectivă personală asupra vrăjitoriei mi-a sporit înțelegerea spiritualității. Nu mă așteptam să am vreo vrajă asupra mea, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil. Vrăjitoarele cred că nimic nu se întâmplă fără motiv, și eu cred asta. Știam că viața de după Edwardo nu va reveni niciodată la normal și sunt de acord cu asta, cred că a existat un motiv pentru care am început să comunic cu spiritele și nu mă mai tem să învăț mai multe, iar viața este o aventură acum!”, a declarat Brocarde, britanica de 40 de ani venită în România, arată TheMirror.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: