Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Hunedoara a fost păgubită de 10,000 de lei. Totul s-a petrecut în câteva minute

O femeie din Hunedoara a fost păgubită de 10,000 de lei. Totul s-a petrecut în câteva minute

Românii care lucrează în străinătate primesc vești bune! De unde pot primi bani

Este parcă ruptă din filme drama prin care a trecut o bătrână de 81 de ani. Femeia a fost înșelată și păgubită de 10.000 de lei. Ai mare grijă! Oricine se poate lăsa păcălit de acești răufăcători.

Cum a fost păgubită de 10.000 de lei femeia din Hunedoara

O femeie din orașul Simeria, Hunedoara, în vârstă de 81 de ani a trecut prin clipe șocante. Aceasta a fost păgubită de 10.000 de lei în doar câteva minute. Femeia ar fi primit un apel telefonic de la un necunoscut care pretindea că era doctor. Acesta i-a spus că fiica ei trebuie să fie salvată foarte repede și are nevoie de bani pentru a face acest lucru. La scurt timp un bărbat a apărut la locuința femeii pentru a prelua suma de bani.

Bătrâna, speriată de pericolul la care ar fi putut fi expusă fiica sa i-a înmânat suma de bani fără a sta pe gânduri. Nu a durat mult până ce fiica femeii a aflat ce a pațit mama sa și a contactat poliția. Acum autoritățile efectuează cercetări pentru a-i prinde pe făptași.

Luni, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de o femeie de 59 de ani, din Timişoara, despre faptul că persoane necunoscute au contactat-o pe mama acesteia, pe telefonul fix, spunându-i că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier şi au nevoie urgentă de bani pentru o intervenţie chirurgicală. În timp ce vorbea la telefon cu persoana necunoscută, care s-a prezentat a fi medic, la locuinţa acesteia s-a prezentat un alt bărbat necunoscut.

Acesta a solicitat şi a primit de la femeie 10.000 de lei. După care a părăsit curtea, fără a se cunoaşte direcţia în care a plecat. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului„, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: