Redactia.ro
Home » Homepage » O femeie din Iași a fost surprinsă pe stradă de polițiștii. Cum au reacționat oamenii legii

O femeie din Iași a fost surprinsă pe stradă de polițiștii. Cum au reacționat oamenii legii

Gestul unor politisti

O femeie a fost surprinsă de oamenii legii pe o stradă din Iași, iar reacția lor a fost una uimitoare. Polițiștii au oprit-o imediat pe femeie și i-au cerut datele, iar ce a urmat după i-a uimit pe internauți. 

Gestul impresionant făcut de doi polițiști din Iași

În timpul zilei de ieri, în zona Podul de Piatră din Iași, polițiștii din zonă au văzut o femeie care nu purta mască, mergând pe stradă. Imediat, oamenii legii au oprit-o și i-au cerut datele și au întrebat-o unde merge.

Femeia neștiind ce se întâmplă exact în România, precizând că nu folsoește televizorul și nu prea înțelege ce se întâmplă în lume.
Poliștii văzând că femeia este speriată au încercat să o calmeze și i-au arătat cum se completează declarația pe propria răspundere, și îi oferă o mască.

Fericirea de pe chipul femeii se poate observa în momentul în care primește masca de protecție și le mulțumește celor doi polițiști nu înaintea de a le ura sănătatea. : ”Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă!”

Întregul moment a fost transmis pe pagina oficială a Poliției din Iași, iar internauții au au fost impresionați de gestul polițiștilor.
Femeia nu a fost sancționată și a fost rugată să se deplaseze către domiciliul său și atenționată să rămână acolo pentru a nu se infecta cu coronavirus.

Poliţiştii din stradă sunt și ei #Oameni Zona Podul de Piatră, luni după amiază. Ignorând din diverse motive purtatul…

Publicată de Atenție Poliția Iași pe Luni, 6 aprilie 2020

Medic oprit în trafic de o polițistă

În timpul pandemiei provocată de coronavirus, medici sunt eroii tuturor țărilor afectate de noul virus. Deși au foarte multe cazuri de coronavirus, mulți dintre ei își pun viața în pericol și se luptă să îi salveze.

În urmă cu câteva zile, o polițistă aflată pe Bulevardul Unirii a oprit în trafic un medic care tocmai ce ieșise din gardă și se deplasa spre casă.

În momentul în care acesta și-a scos legitimația în fața polițistei, aceasta s-a îndepărtat de mașina medicului, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă pentru a-l saluta și pentru a-I mulțumi pentru tot cee ace face. Momentul emoționant a fost descris pe pagina oficială a Ministerului Afacerilor Interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: