Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Neamț a născut un bebeluș perfect sănătos, deși nu știa că era însărcinată. Cazul care i-a uimit chiar și pe medici

O femeie din Neamț a născut un bebeluș perfect sănătos, deși nu știa că era însărcinată. Cazul care i-a uimit chiar și pe medici

femeie insarcinata

Caz greu de crezut în Neamț. O femeie de 40 de ani a născut un băiețel perfect sănătos în baia unui centru comercial. Uimitor este faptul că nu avea habar că era însărcinată!

O femeie de 40 de ani a născut în toaleta unui centru comercial

O vizită obișnuită la magazin a transformat viața unei femei din Neamț la 180 de grade. În timp ce se afla în baia magazinului, aceasta a dat naștere unui copil, deși nu avea nicio idee că era însărcinată. Această experiență neașteptată i-a schimbat viața pentru totdeauna și i-a uimit chiar și pe medici.

Un incident care stârnește controverse a avut loc în România, după ce s-a descoperit că o femeie a născut în toaleta unui magazin alimentar. Deși avea 40 de ani, femeia nu știa că era însărcinată și a devenit mamă într-un mod complet neașteptat. Sarcina ei părea să fie destul de avansată, având în vedere că a născut un copil perfect sănătos, un băiețel de aproape 3 kilograme.

În toaleta unui magazin, femeia a avut parte de un moment la care nu s-ar fi gândit niciodată, născând fără să știe că este însărcinată. La 40 de ani, ea a devenit mamă a unui băiețel sănătos, care a cântărit 3 kg la naștere. Atât ea, cât și bebelușul au fost transportați la spital pentru a fi consultați și ca medicii să se poată asigura că ambii au o stare de sănătate bună. Pacienta a povestit echipajului de ambulanță că nu știa că era însărcinată.

Femeia nu știa că era însărcinată

„Sarcina nu era luată în evidenţă. Pacienta susţine că nu ştia că este însărcinată. A născut în toaleta ‘Cherhana Precista’ un copil de sex masculin, de aproximativ 3 kilograme”, au declarat reprezentanţi ai SAJ Neamţ.

Pacienta şi nou-născutul au fost preluaţi de un echipaj cu medic şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, secţia Obstetrică-Ginecologie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: