Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Prahova a ajuns la spital după ce a primit un topor în cap. S-a bătut cu o altă femeie din familia ei

O femeie din Prahova a ajuns la spital după ce a primit un topor în cap. S-a bătut cu o altă femeie din familia ei

Politia cauta doi indivizi ucrainieni

O femeie din județul Prahova a ajuns pe patul de spital în urma unui conflict. Incidentul a avut loc sâmbătă în comuna Filipeștii de Pădure. Una dintre cele două femei implicate în conflict a fost găsită de polițiști în stare de inconștiență, iar cea de a doua era în stare de șoc.

Se pare că femeia care ar fi comis fapta le-ar fi recunoscut autorităților chiar de când aceștia au ajuns la locul faptei. Aceasta era în stare de șoc.

În județul Prahova, în comuna Filipeștii de Pădure a avut loc o tentativă de omor sâmbătă dimineață. O femeie a fost preluată în stare gravă și a fost după la spital, după ce ar fi fost agresată de o altă femeia, care se întâmpla să îi fie rudă. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați prin apel la 112 în jurul orei 8:00, de către o femeie din Filipeştii de Pădure, legat de faptul că ar fi agresat pe cineva, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Agresoarea, găsită de poliţişti în stare de şoc

Echipajul care a ajuns la locul faptei a constatat că în casă se afla o femeie în vârstă de 64 de ani, în stare de inconștiență.

În afara locuinței echipajul a găsit o altă femeie în vârstă de 40 de ani, în stare de şoc, care a declarat poliţiştilor că aceasta ar fi comis agresiunea, relatează mediafax.ro.

Surse apropiate spun că cele două femei sunt, de fapt, rude. Se pare că victima ar fi fost lovită în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil un topor. Femeia de 64 de ani a fost preluată de un echipaj medical. A fost transportată de urgență la spital.

Femeia aflată în stare de inconștiență va fi ținută sub atenta supraveghere a doctorilor.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: