Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie din SUA a găsit un bilet câștigător la loto de 3 milioane de dolari, în folderul de spam al e-mailului

O femeie din SUA a găsit un bilet câștigător la loto de 3 milioane de dolari, în folderul de spam al e-mailului

O femeie din SUA este marea câștigătoare a premiului de 3 milioane de dolari la loteria Mega Milions. A primit fericitul anunț prin intermediul unui email, pe care era cât pe ce să nu-l citească. Fericită, a povestit cum a aflat că este mai bogată cu o sumă impresionantă de bani.

O femeie din SUA a găsit un bilet câștigător la loto de 3 milioane de dolari, în folderul de spam al e-mailului

Laura Spears locuiește în Michigan, SUA, iar recent a avut parte de cel mai mare noroc din viața sa. A aflat de pe rețelele de socializare că loteria Mega Millions pune la bătaie un premiu de 3 milioane de dolari, așa că nu a ezitat și și-a achiziționat un bilet online. Nu se aștepta la nimic, dar s-a minunat când și-a verificat mailul în următoarele zile.

„Am văzut un anunț pe Facebook că jackpot-ul Mega Millions era destul de mare, așa că am intrat în cont și mi-am cumpărat un bilet”, a declarat Spears, în vârstă de 55 de ani.

Femeia nu se aștepta să câștige, așa că aproape uitat că și-a cumpărat un asemenea bilet. După câteva zile, a decis să-și verifice adresa,  cu intenția să caute un email de la o cunoștință de-a sa. A verificat și folderul de spam, acolo unde ajung emailurile de la persoane necunoscute și a descoperit să are unul de la loteria menționată anterior.

Când l-a deschis, nu i-a venit să creadă: câștigase marele premiu de 3 milioane de dolari. Inițial, nu i-a venit să creadă, mai ales că încercările de fraudă cu această strategie sunt foarte cunoscute în lume. Astfel, a intrat și în contul său, iar rezultatul era același: era fericita câștigătoare.

„Câteva zile mai târziu, căutam un e-mail de la cineva, așa că am verificat și folderul spam. Atunci am văzut un e-mail de la Loterie care spunea că am câștigat un premiu. Nu-mi venea să cred ce citeam, așa că am intrat iar în cont pentru a confirma mesajul din e-mail”, a mai povestit aceasta.

Femeia dorește să își mai cumpere și în viitor bilete la loterie

Pe viitor, Laura Spears și-a adăugat adresa de email a loteriei printre cele de la care poate primi asemenea mesaje. Are de gând să participe din nou, motiv pentru care intenționează să se asigure că nu va mai risca niciodată să nu-și revendice premiul deoarece nu a văzut mesajul la timp.

„Am adăugat Loteria Michigan în lista e-mailurilor sigure, în caz că o să mai am vreodată norocul să mai primesc un mail cu un premiu imens”, a mai adăugat Laura Spears.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: