Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Suceava a fost bătută că a tușit în autobuz: „Ucid covidul”

O femeie din Suceava a fost bătută că a tușit în autobuz: „Ucid covidul”

Scene incredibile s-au petrecut într-un autobuz din Suceava, iar cea care a fost atacată era chiar taxatoarea de serviciu. Din păcate, femeia a plătit scump pentru nepurtarea măștii, așa cum este obligatoriu în toate mijloacele de transport din țară.

Când a văzut-o fară mască pe femeie, individul agresor s-a îndreptat spre ea și a început să o lovească puternic cu pumnii și picioarele. În tot acest timp, individul striga din răsputeri că ucide covid-ul.

Un polițist a intervenit, însă fară succes

Aflat în timpul liber, un polițist care se afla în autobuz a încercat să intervină și să îl oprească pe agresor, însă, fară succes pentru că și acesta a fost doborât la podea.

Din păcate, femeia s-a ales cu multiple traumatisme și o mână ruptă. Intretimp, atacatorul care striga că astfel ucide covid-ul, a fost fost prins și dus la psihiatrie pentru a fi evaluată starea mentală a acestuia.

Purtarea măștii este obligatorie în spațiile închise și aglomerații

După cum este bine știut, purtarea măștii este obligatorie pe timp de pandemie, în locuri închise și în aglomerații. Astfel că, aceasta obligativitate este impusă și în mijloacele de transport în comun, atât pentru călători cât și pentru angajați.

Amintim ca, din 15 mai 2020, România a ieșit din starea de urgență. Aceasta a fost decretată de președintele Klaus Iohannis în 16 martie și prelungită ulterior în 14 aprilie. Din ziua de vineri, 15 mai, România se află în starea de alertă, care înseamnă mai puține restricții obligatorii și mai multe recomandări pentru cetățeni. Pe data de 2 octombrie s-a atins un nou record de imbolnaviri:

  • Un nou record negativ 2.343 de cazuri noi la 26.011 de teste efectuate;
  • Incă 53 de decese de COVID-19;
  • 571 de pacienți în stare gravă;
  • Record de cazuri noi în Capitală: 517;
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: