Redactia.ro
Home » Știri » O femeie dispărută în urmă cu mai bine de 30 de ani și declarată moartă apare din nou în viața soțului ei. Cum e posibil

O femeie dispărută în urmă cu mai bine de 30 de ani și declarată moartă apare din nou în viața soțului ei. Cum e posibil

GALERIE FOTO (3) O femeie dispărută în urmă cu mai bine de 30 de ani și declarată moartă apare din nou în viața soțului ei. Cum e posibil

O femeie dispărută în urmă cu mai bine de 30 de ani și declarată moartă apare din nou în viața soțului ei. Iată cum e posibil

O femeie dispărută în urmă cu mai bine de 30 de ani și declarată moartă apare din nou în viața soțului ei

O femeie din SUA care a fost declarată legal moartă după ce a dispărut în urmă cu mai bine de trei decenii, în 1992, a apărut în viață în Puerto Rico, au anunțat familia și poliția.

Patricia Kopta, acum în vârstă de 83 de ani, fusese văzută ultima dată în Pittsburgh, Pennsylvania, în 1992, când anchetatorii au început să investigheze dispariția ei.

Doamna Kopta, suferea de demență, a locuit într-un azil de bătrâni după ce a fost preluată ca „persoană aflată în nevoie” la șapte ani de la dispariție.

Soțul femeii dispărute: „Este o ușurare că nu a fost ucisă”

Soțul ei, Bob Kopta, a declarat că a fost căsătorit cu doamna Kopta timp de 20 de ani înainte ca aceasta să dispară.

Este o ușurare să știi că nu zace într-un șanț undeva, sau că nu a fost ucisă undeva”, a declarat acesta potrivit news.sky.com

Bărbatul în vârstă de 86 de ani a adăugat că familia sa a suspectat că ea ar putea fi în Puerto Rico, dar a fost declarată moartă în urmă cu aproximativ 25 de ani. Acesta a mai spus că s-a consultat cu un medium în legătură cu locul în care se află aceasta.

Doamna Kopta are două surori, o soră geamănă, care a murit în urmă cu șase ani, și o soră mai mică care a fost ușurată să afle că este încă în viață, a adăugat domnul Kopta. El a spus că a trăit o serie de emoții de-a lungul anilor, dar este mulțumit știind că soția sa este în viață și că este îngrijită.

„După 30 de ani, încerci să uiți de asta. Acum pot să uit de ea. Știm ce s-a întâmplat, iar ea este îngrijită acum”, a spus el.

Domnul Kopta a declarat că soția sa a lucrat ca liftier la Institutul de Artă din Pittsburgh înainte de a dispărea.

Tot înainte de dispariția sa, medicii de la un centru de sănătate mintală din SUA au diagnosticat-o pe doamna Kopta cu „iluzii de grandoare” și au spus că avea semne de schizofrenie. Dar doamna Kopta a fost eliberată din instituție și a continuat să predice până când a dispărut, a declarat familia sa.

Dl Kohlhepp a declarat că poliția crede că dna Kopta a fugit din țară pentru că era „îngrijorată că va fi instituționalizată”.

Se crede că, în perioada în care a fost pe insulă, ea a hoinărit în mod regulat prin orașele Naranjito, Corozal și Toa Alta din nordul Puerto Rico, situate la sud-vest de capitala San Juan. Aceasta a ținut secrete detalii despre viața sa atunci când a ajuns într-un azil de bătrâni, dar a început să divulge informații odată cu trecerea anilor.

Anul trecut, ea a dezvăluit informații care au determinat un asistent social de la azilul de bătrâni să contacteze autoritățile din Pennsylvania în legătură cu identitatea ei, iar așa a fost găsită femeia de către soț și sora ei.

 

Sursa foto: news.sky.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: