Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie supraponderală a rămas blocată în tobogan. De la acel moment jenant, viața i s-a schimbat complet

O femeie supraponderală a rămas blocată în tobogan. De la acel moment jenant, viața i s-a schimbat complet

GALERIE FOTO (8) O femeie mult prea grasă a rămas blocată în tobogan. De la acel moment jenant, a slăbit spectaculos

O femeie supraponderală a rămas blocată în tobogan, moment extrem de jenant pentru ea, când a decis să își schimbe viața și să slăbească. Iată cum arată după ce a dat jos zeci de kilograme.

O femeie supraponderală a rămas blocată în tobogan. De la acel moment jenant, viața i s-a schimbat complet

Iată povestea Sarei Lockett, în vârstă de 25 de ani, din Washington, D.C, mamă a doi copii. Într-o zi, când a mers în parc cu fiul și cu soțul ei, tânăra, care cântărea 114 kilograme, a rămas blocată în tobogan și a avut nevoie ca soțul ei să o ajute.

Evident, a fost un moment penibil pentru ea, s-a simțit umilită, mai ales că erau și persoane necunoscute de față.

„Mersul în parc cu ei a fost o experiență oribilă. Odată, fiul meu era prea speriat să se dea singur pe tobogan și a vrut să facem asta amândoi. Așa că am încercat să mă dau cu el, iar într-o curbă, m-am blocat și nu am mai putut coborî”.

„Soțul meu a trebuit să intervină. Acel moment mi-a rămas întipărit în memorie. Am știut atunci că trebuie să fac ceva ca să-mi schimb viața”, a spus ea, rememorând episodul care a făcut-o să se înroșească de rușine, potrivit New York Post.

Tânăra a declarat că a început să acumuleze kilograme în timpul sarcinilor, suferind de preeclampsie (hipertensiune arterială) și diabet gestațional.

„De asemenea, nu aveam grijă la ceea ce mănânc și am suferit din cauza exceselor alimentare. Mâncam cât puteam în timpul zilei, apoi luam două cine seara și multe gustări. Mă simțeam oribil. Nu-mi plăcea să ies în public cu soțul meu, Prince, în vârstă de 30 de ani, și copiii, Ameliana, în vârstă de patru ani, și Roman, în vârstă de doi ani”, a mărturisit tânăra.

Ca să își schimbe viața, Sara a încercat mai multe metode, inclusiv regimuri alimentare și sport, dar în cele din urmă a decis să se lase pe mâna medicilor și să îi facă o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Ea a dat jos mai mult de 60 de kilograme și susține că se simte extraordinar. Diferența e ca de la cer la pământ.

„M-am descurcat mai bine decât m-așteptam. Mă simt mai bine decât m-am simțit vreodată. Pot să alerg cu copiii mei și să mă joc cu ei în parc”, a mai povestit Sara. Imaginile de mai jos cu ea vorbesc de la sine.

„Cu siguranță nu trebuie să-mi mai fac griji că nu mă pot da pe tobogan”, a spus ea, adăugând că îi place că acum poate fi activă alături de cei doi copii ai ei.

Foto: Caters News Agency
Foto: Caters News Agency
Foto: Caters News Agency
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: