Redactia.ro
Home » Știri » O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. În cădere a lovit o femeie

O femeie s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii. În cădere a lovit o femeie

interventie poltisti bd unirii

O întâmplare șocantă a avut loc în cursul dimineții de miercuri, 25 octombrie. O femeie s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din București, situat pe bulevardul Unirii. În urma căderii, ea a accidentat o femeie care se afla în trecere. Conform primelor informații, femeia care s-a aruncat de la etajul al cincilea al clădirii intenționa să-și pună capăt zilelor.

Un bărbat a căzut de la etajul cinci al unui bloc din București și a lovit o femeie

Femeia a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Capitală și în urma căzăturii a lovit o femeie care se afla în trecere, în încercarea de a-și pune capăt zilelor. La fața locului s-au deplasat imediat echipele de intervenție, iar ambele femei erau conștiente la momentul sosirii acestora la locul incidentului.

Femeia care a fost accidentată de către cea care intenționa se se sinucidă se afla în stare de șoc în urma celor petrecute. În zonă au sosit, trei ambulanțe și mai multe echipaje de poliție, chemate de către trecătorii care au fost martori la tragedie.„Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliția Capitalei.

Trei ambulanțe și mai multe echipe de polițiști au sosit la fața locului

În zona incidentului se aflau mai multe femei, colege ale femeii care a încercat să-și ia viața, șocate de ce s-a întâmplat. Oamenii legii urmează să deschidă o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia și pentru a stabili dacă este vorba despre un accident nefericit sau dacă femeia intenționa să-și pună capăt zilelor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: