Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie s-a întors acasă la două săptămâni după ce a fost înmormântată. Cum s-a produs confuzia

O femeie s-a întors acasă la două săptămâni după ce a fost înmormântată. Cum s-a produs confuzia

GALERIE FOTO (3) O femeie s-a întors acasă la două săptămâni după ce a fost înmormântată

O femeie s-a întors acasă la două săptămâni după ce a fost înmormântată. Caz șocant în India. O femeie infectată cu noul coronavirus a fost declarată moartă. Aceasta a fost înmormântată, iar după două săptămâni, s-a întors acasă vie și nevătămată. Cum a fost posibil?

O femeie s-a întors acasă la două săptămâni după ce a fost înmormântată. Cum s-a produs confuzia

O femeie s-a întors acasă la două săptămâni după ce a fost înmormântată. O familie îndurerară din India a avut parte de o veste șocantă. Familiei lui Muktyala Girijamma, în vârstă de 70 de ani, i s-a spus în mod greșit, pe 15 mai, că femeia a pierdut lupta cu infectia de COVID19. Ei bine, se pare că spitalul a creat o confuzie, după ce corpul neinsuflețit al unei străine a fost încurcat cu al  a lui Girijamma și incinerat sub numele ei. Muktyala, din Christianpet, a fost internată în spital pe 12 mai, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Când soțul său a mers la spital pentru a se interesa de starea acesteia, bărbatul nu a mai găsit-o pe soția sa în pat, descoperind că a fost mutată într-o altă secție. Potrivit nepotului femeii, reprezentanții spitatului le-au spus că, din păcate, Girijiamma a murit iar trupul neînsuflețit al acesteia se află la casa mortuară.

Luând în considerare regulile impuse în cazul persoanelor decedate din cauza coronavirusului, rudele nu au mai cerut să vadă corpul și au mers pe încredere. Așadar, familia îndurerată a privit de la distanță, cum trupul invelit în plastic era incinert. „Unchiul meu a găsit un cadavru asemănător cu cel al soției sale. Un certificat de deces a fost eliberat și de autoritățile spitalului ‘, a menținut Nagu, nepotul femeii.

Ulterior, s-a aflat că o femeie cu același nume ca Girijiamma, din zona Christianpet, s-a infectat și ea cu noul coronavirus, iar ulterior a pierdut lupta împotriva virusului. Astfel, asistentele au încurcat persoanele în documente și au declarat-o pe femeia în vârstă de 70 de ani, decedată. Fără să știe de această confuzie, familia acesteia a dus trupul la Jaggaiyaoet și a făcut ultimele ritualuri în aceeași zi. Ramesh, fiul lui Girijamma, a murit tot din cauza virusului.

Femeia s-a intors acasă, vie și nevătămăta

A fost organizată o întâlnire de rugăciune pentru amândoi, în timp ce Girijamma își revenire la spital și se întreba de ce familia sa nu vine să o ia. „Nu eram conștientă că familia și sătenii jeleau moartea mea. M-am enervat pentru ca familia mea nu a venit să mă vadă”, a spus femeia.

La două săptămâni de la înmormântare presupusei femei, Girijamma a reușit să se întoarcă acasă folosind 3.000 INR, bani dați de guvernul de stat fiecărui supraviețuitor de COVID19. Când a ajuns acasă, soțul acesteia a avut un șoc și a simțit că este un miracol că soția sa este în viață. Acum, cuplul își plânge fiul care a dispărut din cauza virusului ucigaș. „Mi-aș dori ca fiul meu să fie aici pentru a mă vedea întorcându-mă. Nu știu dacă pot rezista sau nu acestei tragedii, dar știu că ne-am pierdut copilul foarte devreme”, a spus femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: