Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie se furișează în fiecare zi să ia o mușcătură din prânzul soțului ei. Motivul este de-a dreptul încântător

O femeie se furișează în fiecare zi să ia o mușcătură din prânzul soțului ei. Motivul este de-a dreptul încântător

GALERIE FOTO (3) O femeie se furișează în fiecare zi să ia o mușcătură din prânzul soțului ei

O femeie se furișează în fiecare dimineață să ia o mușcătură din prânzul soțului ei. Tracy Howell îi pregătește în fiecare dimineață pachetul de mâncare soțului săi pentru a merge la muncă. Ei bine, aceasta  a format un adevărat ritual. Tracy ia câte o mușcătură din mâncarea soțului său, după care o împachetează. Care este motivul?

O femeie se furișează în fiecare zi să ia o mușcătură din prânzul soțului ei. Motivul este de-a dreptul încântător

O femeie se furișează în fiecare dimineață să ia o mușcătură din prânzul soțului ei. Mâncarea face parte din viața oricărei ființe, dar de multe ori este foarte important modul în care o consumi și cu cine. Este important cum este mâncare ambalată și prezentată, pentru că aceste două lucruri reprezintă o masă bună. Ei bine, o femeie din Texas a dezvăluit ritualul ei pe care îl face în fiecare dimineață. Tracy Howell, originară din Texas este căsătorită cu Clifford Howell de mai bine de 41 de ani. Aceasta  postat pe pagina de Facebook că folosește o tactică ciudată, dar plină de pasiune și iubire. Tracy a dezvăluit că în fiecare dimineață când îi pregătește prânzul soțului ei, ia o mușcătură din masa lui. De asemenea, femeia a demonstrat acest lucru, postând o fotografie cu mâncarea soțului ei, din care ea a luat o mușcătură. La scurt timp, postarea sa a devenit virală pe rețelele de socializare, obținând peste 100.000 de distribuiri și 28.000 de aprecieri.

Soția lui Clifford a declarat că acest gest îl face încă din prima zi în care s-au căsătorit. Tracy a menționat că merge deseori la locul de muncă pentru a-și vizita soțul sau să-i ducă mâncare. Aceasta a spus că este mult mai bună mâncarea atunci când o consumi cu cineva pe care îl iubești. Așa că a decis să ia acționeze! „În timp ce îi preparam sandwich-ul într-o seară, am luat o mușcătură înainte de a-l împacheta. Când a ajuns acasă, a spus că cineva a mușcat din sandwich-ul său. I-am spus că, din moment ce nu eram alături de el, am luat o mușcătură,  pentru a ști că sunt alături de el„, a spus Howell în postarea ei.

Gestul său a emoționat o lume întreagă

Așadar, motivul pentru care Tracy mușca în fiecare dimineață din mâncare soțului ei, a fost ca acesta să nu se simtă singur în timp ce mănâncă și să simtă că soția sa îl acompaniează. Interesant este faptul că acesta a devenit o practică în familia lor, iar soțul său o iubește ca în prima zi. „Continui să fac asta frecvent, cu excepția cazului în care este vorba de ton sau brânză”, a mai scris Tracy. De asemenea, partenerul său încă îi adresează cuvinte emoționante. „Te-am văzut azi la prâns și m-am simtit foarte bine”, a mai scris Tracy Howell în postarea ei. După ce postarea lui Tracy a devenit virală, pagina sa a fost inundată de mesaje emoționante, dezvăluind într-o altă postare că face acest lucru pentru că își iubește soțul foarte mult. „Singurul gând care îmi vine în minte când îi pregătesc mâncarea și iau o mușcătură din sandwich-ul lui, este acela că îl iubesc„, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: