Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască, dar apoi a realizat că soțul ei este tatăl copilului. Detaliul neașteptat care l-a dat de gol pe bărbat

O femeie și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască, dar apoi a realizat că soțul ei este tatăl copilului. Detaliul neașteptat care l-a dat de gol pe bărbat

O femeie și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască, dar apoi a realizat că soțul ei este tatăl copilului. Detaliul neașteptat care l-a dat de gol pe bărbat

O femeie și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască, dar bucuria s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar! A realizat că tatăl copilului este chiar… soțul ei! Cum a fost posibil să se întâmple așa ceva? Ei bine, un detaliu neașteptat l-a dat de gol pe bărbatul infidel.

A fost în culmea fericirii după ce a aflat că prietena ei cea mai bună a rămas însărcinată. A fost alături de ea pas cu pas, inclusiv în momentul nașterii. A trăit totul la intensitate maximă împreună cu proaspăta mămică, fără să cunoască un detaliu tulburător despre adevăratul tată al bebelușului.

Și-a ajutat prietena să nască, dar a realizat că soțul ei e tatăl

Era anul 2021. Hailey Mae, mamă a patru copii, a trăit o serie de evenimente neașteptate care i-au schimbat viața total. Și-a spus povestea incredibilă într-o serie de clipuri postate pe TikTok.

Femeia s-a îndepărtat pentru o perioadă de cea mai bună prietenă a ei, dar s-au reconectat atunci când aceasta a rămas însărcinată. A simțit o nevoie puternică de a-i fi alături acesteia în cel mai important moment din viața ei.

Hailey a jucat un rol crucial în clipele în care prietena ei a mers la consult, când a intrat în travaliu a dus-o la spital, apoi a fost lângă ea când i  s-a făcut epidurala și chiar a purtat brățara pe care medicii o dau în mod normal tatălui.

Proaspăta mămică a lăsat-o inclusiv să îi facă bebelușului prima băiță din viața lui, iar Hailey Mae a recunoscut că a fost o experiență înălțătoare, pe care o va purta în suflet tot restul vieții. Însă, nu avea idee că avea să afle un secret îngrozitor doar trei zile mai târziu, conform AmoMama.

Când a schimbat scutecul bebelușului născut de cea mai bună prietenă, femeia a observat ceva pe gâtul fetiței care i-a dat fiori. Micuța avea niște semne din naștere foarte distincte, pe care ea le-a recunoscut pentru că și fiul cel mare al lui Mae se născuse la fel, precum și unii dintre ceilalți copii al căror tată era soțul ei.

Așadar, se pare că cea mai bună prietenă făcuse copilul, de fapt, chiar cu bărbatul în cauză. A mai durat câteva luni până când soțul infidel a mărturisit adevărul. Culmea culmilor, mămica s-a mutat împreună cu tatăl copilului ei și cu Hailey, după ce a trădat-o. În cele din urmă, și-a văzut mai departe de viață și s-a mutat cu fetița ei, dar a rămas în relații amicale cu femeia căreia îi furase soțul.

Însă, coșmarul pentru biata femeie care a descoperit în acest mod îngrozitor infidelitatea soțului nu s-a încheiat aici! În perioada care a urmat a aflat că soțul ei a făcut, de fapt, cel puțin nouă copii cu alte femei. Deși ea era căsătorită cu el, iar din mariajul lor au venit pe lume patru copii, a ales să se mute într-o altă zonă, de teamă că aceștia s-ar putea cupla chiar cu frații lor vitregi fără să știe.

Sursă foto: AmoMama

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: