Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a ars fața după ce a încercat un truc viral pe TikTok! Tânăra a vrut să își facă de mâncare un ou poșat

O femeie și-a ars fața după ce a încercat un truc viral pe TikTok! Tânăra a vrut să își facă de mâncare un ou poșat

GALERIE FOTO (5) O femeie și-a ars fața după ce a încercat un truc viral pe TikTok! Tânăra a vrut să își facă un ou poșat

O femeie și-a ars fața după ce a încercat un truc viral pe TikTok. Ea a vrut să își facă de mâncare un ou poșat, mai exact. Iată ce i s-a întâmplat și ce semnal de alarmă trage.

O femeie și-a ars fața după ce a încercat un truc viral pe TikTok! Tânăra a vrut să își facă de mâncare un ou poșat

Shafia Bashir, în vârstă de 37 de ani, a declarat că a trecut printr-o „agonie absolută” după ce a încercat un truc foarte popular de pe TikTok.

Mai exact, ea a încercat să facă un ou poșat folosind un truc învățat pe TikTok. Femeia a pus apă fierbinte într-o cană, apoi a adăugat oul și a băgat totul la cuptorul cu microunde timp de aproximativ două minute, potrivit independent.co.uk. Ce a urmat a fost de-a dreptul îngrozitor. Când femeia a pus o lingură rece în ou, acesta a erupt „precum o fântână” și i-a ars o parte din față.

Femeia trage un semnal de alarmă și sfătuiește pe toată lumea să nu mai încerce acest truc pentru că poate fi periculos.

„Nu vreau ca altcineva să mai treacă prin asta doar pentru că e un truc popular pe TikTok… A fost cea mai groaznică durere din viața mea. A fost terifiant. Am fost într-o agonie absolută. Imediat cum am pus lingura rece, a explodat ca o fântână și m-a ars. Mi-am pus fața sub jetul de apă de la robinet, apoi am mers la spital. Fața mi s-a vindeat acum, din fericire fără cicatrici”, a povestit femeia, potrivit sursei menționate mai sus.

Shafia a mers la Urgențe, unde arsurile i-au fost tratate, dar ea a declarat că acestea îi furnicau în continuare pielea chiar și la 12 ore după acest incident complet neplăcut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: