Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a comandat de pe net o pereche de colanți, dar a rămas uimită când a vrut să-i probeze. Ce era în cutie, de fapt

O femeie și-a comandat de pe net o pereche de colanți, dar a rămas uimită când a vrut să-i probeze. Ce era în cutie, de fapt

GALERIE FOTO (4) O femeie și-a comandat de pe net o pereche de colanți, dar a rămas uimită când a vrut să-i probeze. Ce era în cutie, de fapt

O femeie și-a comandat de pe net o pereche de colanți, dar a rămas uimită când a vrut să-i probeze. Iată ce era în cutie, de fapt.

O femeie și-a comandat de pe net o pereche de colanți, dar a rămas uimită când a vrut să-i probeze. Ce era în cutie, de fapt

Gracie Harper este protagonista acestei situații. Așa cum foarte mulți dintre noi facem, tânăra s-a gândit să-și comande de pe Internet – mai exact, de pe un site cunoscut – o piesă vestimentară de care avea nevoie, adică o pereche de colanți. I-au plăcut, prețul era bun, iar produsul urma să fie livrat rapid la ea acasă.

Totuși, lucrurile de aici încep să se complice. Atunci când curierul i-a adus comanda tinerei, Gracie a avut parte de o surpriză. Una neplăcută, din nefericire.

Gracie a vrut să probeze colanții, așa că a deschis cutia. Înăuntru, în interiorul colanților, era o pereche de chiloți, lucru ce a dezgustat-o pe tânără. Primul ei gând a fost să-i arunce la coșul de gunoi, dar și-a dat seama rapid că trebuie să facă altceva: a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a filmat. Ea a publicat apoi imaginile pe contul ei de TikTok, astfel că filmulețul s-a viralizat.

„Cei de la magazine mi-au dat și ceva extra”, a fost mesajul tinerei, potrivit mirror.co.uk.

Foto: captură TikTok
Foto: captură TikTok

Foarte mulți internauți au lăsat comentarii și au spus că și ei au trecut prin situații asemănătoare, susținând că Gracie trebuie să facă neapărat o plângere la Protecția Consumatorului.

„Să nu mai facem niciodată cumpărături de pe site-ul ăsta. Foarte multe lucruri neconforme au venit de la ei”, a spus o femeie într-un comentariu.

De pildă, o altă femeie, pe nume Amanda, a spus că a găsit în cutia cu haine comandate și niște bilețele cu un mesaj amenințător („O să mori în acest costum”, scris în limba engleză). Aceasta a sunat la Poliție și a ales să își facă publică povestea, pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a-i determina și pe alții să procedeze la fel în cazul în care vor păți asta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: