Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a înjunghiat soțul după ce a găsit fotografii cu el cu o femeie mai tânără în care era chiar ea

O femeie și-a înjunghiat soțul după ce a găsit fotografii cu el cu o femeie mai tânără în care era chiar ea

O femeie din Sonora, Mexic, și-a înjunghiat soțul după ce a dat peste niște fotografii mai vechi în care acesta era alături de o femeie mai tânără. 

 

O femeie și-a înjunghiat soțul după ce a găsit fotografii cu el cu o femeie mai tânără în care era chiar ea

Femeia care și-a înjunghait soțul după ce a găsit fotografii cu el alături de o femeie mai tânără în care era chiar ea a fost arestată la scurt timp după întregul incident, potrivit Yucatan Magazine.

Leonora N este femeia care și-a atacat soțul, pe Juan N., după ec a găsit în telefonul acestuia mai multe fotografii în care apărea alături de  „o femeie mai tânără”. Însă, aparent, fotografiile erau de pe vreamea când cei doi nu își oficializaseră încă relația, după cum scrie Inquirer.net.

Soțul femeii a ales să digitalizeze fotografiile pentru a le păstra și în telefon, însă a apucat să îi explice acest lucru soției sale abia după ce a fost înjunghiat. Bărbatul a reușit să îi ia cuțitul femeii din mână, iar polițiștii au ajuns la scurt timp după întregul incident. Vecinii au fost cei care au anunțat autoritățile, după ce au auzit țipete din casa celor doi.

 

 

Etichete: