Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a transportat soțul în portbagaj. Motivul este de-a dreptul halucinant

O femeie și-a transportat soțul în portbagaj. Motivul este de-a dreptul halucinant

O femeie și-a transportat soțul în portbagaj.

O femeie și-a transportat soțul în portbagaj. Un caz șocant a avut loc în județul Buzău, după ce în mediul online au apărut câteva imagini în care două persoane sunt transportate în portbagajul unei mașini. Poliția a decis să deschidă o anchetă, mai ales că motivul acestui fapt este unul halucinant.

O femeie și-a transportat soțul în portbagaj. Motivul este de-a dreptul halucinant

O femeie și-a transportat soțul în portbagaj. Polițiștii din Buzău au rămas șocați, după ce au văzut în mediul online câteva imagini în care două persoane sunt transportate în portbagajul unui autoturism. Ulterior, oamenii legii au decis să declanșeze o anchetă, după ce s-a aflat care a fost motivul acestui fapt. Se pare că o femeie și-a transportat soțul în portbagaj pentru că nu mai avea loc în mașină. Mai mult, aceasta a hotârât să-l bage si pe prietenul soțului ei tot în portbagaj. Potrivit Știrile PRO TV, femeia a mers la restaurant pentru a-și lua partenerul, dar, au venit și alți prieteni de-ai lui. Pentru că nu mai avea loc în mașină, soțul acesteia și unul dintre ei s-au băgat în portbagaj, iar un alt șofer i-a filmat cum aceasta circula cu mașină, iar cei doi bărbați aveau picioarele pe afară, pentru că nu aveau loc. Imaginile cu aceștia au stârnit hohote de râs în mediul online, dar se pare că femeia care conducea mașina s-a ales cu o amendă pentru asta.

După ce au văzut imaginile, oamenii legii au amendat-o pe femeie. Conform purtătorului de cuvânt al Poliției buzoiene, au fost demarate cercetări după ce pe internet a apărut un filmuleț în care din portbagajul unei mașini care circula, au apărut picioarele a două persoane. „În urma imaginilor apărute, cu un autoturism în mişcare şi în portbagajul căruia se aflau două persoane, poliţiştii au demarat verificări şi au stabilit că la volan era o şoferiţă de 47 de ani din municipiul Buzău. Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional pentru pentru transportul mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.

Și-a dus amanta acasă și i-a spus soției că este verișoara lui

Băutura poate declanșa situații atât periculoase, dar și comice. În urmă cu ceva timp, un bărbat care a consumat alcool a decis să-și ducă amanta chiar în casa unde se afla soția sa. Acesta i-a spus femeii că este „verișoara” lui și că trebuie să doarmă cu ei în pat. Pentru că soția sa și-a dat seama că acesta minte și-a chemat rudele pentru a o ajuta să o scoată pe intrusă din casă. Așadar, amanta bărbatului a fost nevoită să plece imediat, pentru a nu rănită de soția încornorată. A doua zi, după ce și-a dat seama că amanta nu mai este, bărbatul a sunat la 112, spunându-le că amanta lui a fost răpită. Ulterior, oamenii legii au găsit-o pe femeie, care le-a spus că a decis să plece singură. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, iar Nicolae Tucaliuc, bărbatul beat, a primit o amendă de 2.000 de lei pentru apelarea abuzivă la 112 și adresarea de injurii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: