Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță a murit după ce a fost lovită de grindina din Spania. Bucata de gheață avea mărimea unei mingi de tenis FOTO/VIDEO

O fetiță a murit după ce a fost lovită de grindina din Spania. Bucata de gheață avea mărimea unei mingi de tenis FOTO/VIDEO

Grindina, din Spania, a atins cea mai mare dimensiune înregistrată în ultimele două decenii. În urma fenomenului, o fetiță de doar 20 de luni și-a pierdut viața. Iată toate detaliile!

O fetiță de 20 de luni a murit după ce a fost lovită de grindină

O fetiță de 20 de luni a murit după ce a fost lovită la cap în timpul unei furtuni violente de grindină care a făcut ravagii în Catalonia, în nord-estul Spaniei, au anunțat miercuri autoritățile.

Grindină de mărimea unui pumn și cu diametrul de până la 10 centimetri (4 inci) a căzut marți într-o zonă din apropierea orașului La Bisbal d’Emporda. Ei au provocat răni, în principal oase rupte și vânătăi, altor aproximativ 50 de persoane, a declarat postul de televiziune TV3.

Grindina a fost cea mai mare înregistrată în ultimele două decenii, în Spania

„Oamenii au început să țipe și să se ascundă”, a declarat muzicianul Sicus Carbonell, care a filmat consecințele distructive ale furtunii la Castell d’Emporda, un hotel din apropiere, unde trupa sa cânta pe o terasă acoperită cu pânză când toată lumea a fost nevoită să fugă să se adăpostească.

„A fost haos, cu băieți și fete mici care alergau singuri, unii părinți au reușit să își apuce copiii”, a declarat el pentru Reuters.

„Era o fetiță de vreo trei sau patru ani care nu voia să se adăpostească sub umbrelă. Am fugit afară și am luat-o pe ea….”

„Apoi, o piatră de grindină a trecut prin țesătură… și am spus grupului meu că ori intrăm în restaurant, ori una dintre acele mingi de tenis va cădea pe noi și nu vom reuși să ajungem.”

Un băiat a fost lovit în cap în La Bisbal d’Empordà și a murit în mod tragic, la spitalul Trueta din Girona, potrivit autorităților din această localitate.

Grindina a fost cea mai mare înregistrată în ultimele două decenii în Catalonia, potrivit agenției meteorologice Meteocat. Părți din regiune au rămas miercuri sub avertizare de furtună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: