Redactia.ro
Home » Monden » O fetiță care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unei meme, s-a sinucis

O fetiță care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unei meme, s-a sinucis

GALERIE FOTO (5) O fetiță care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unei meme

O fetiță care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unei meme, s-a sinucis. Kailia Posey s-a sinucis la vârsta de 16 ani, iar vestea morții sale a șocat o lume întreagă. Adolescenta a devenit cunoscută datorită unei meme folosit și în prezent și milioane de oameni.

O fetiță care a devenit cunoscută în întreaga lume datorită unei meme, s-a sinucis

Kilie Posey, în vârstă de 16 ani, devenită cunoscută după apariția din show-ul „Toddlers and Tiaras”, s-a sinucis. Vestea tragică a fost dată de familia adolescentei. Corpul neînsufletit al lui Kilie a fost găsit în mașină, într-un parc. Mama ei este extrem de îndurerată, iar cu mare suferință a anunțat moartea tragică a fiicei ei. „Nu am cuvinte sau gânduri. O fată frumoasă s-a dus. Deși era o adolescentă realizată și cu un viitor promițător, din nefericire, într-un moment necugetat, a luat decizia pripită de a-și pune capăt vieții”, a declarat mama acesteia.

Autoritățile au descoperit cadavrul lui Kilie Posey în cursul zilei de luni, in interiorul unei mașini, situată într-un parc din statul Washington. Birch Bay State Park este un parc situat de-a lungul strâmtorii Georgia, la aproximativ 15 kilometri de granița cu Canada. Kilie Posey este imaginea unei meme cunoscute și folosite de milioane de internauți.

Kailia avea 5 ani și jumătate când se prezenta la un testimonial. Tânăra a stat câteva secunde și a zâmbit cu gura până la urechi, iar expresia ei a devenit cunoscută în întreaga lume. Kailia a intrat în lumea modei la numai 3 ani și jumătate, iar mai târziu a participat la realit show-ul Toddlers and Tiaras, care urmărea familiile de copii concurând la concursuri de frumusețe.

Tânăra a participat la mai multe competiții de frumusețe în copilărie. În 2022, Kilie a concurat la Miss Washington Teen USA, fără să câștige. Chiar și așa, anul trecut a obținut titlul de Miss Lynden Teen USA. Nu se știe ce a determinat-o pe Kilie Posay să își pună capăt zilelor. Cei care au cunoscut-o sunt șocați de gestul tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: