Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță de 14 ani a primit avansuri din partea unui preot, la spovedanie! Mama adolescentei a reacționat VIDEO

O fetiță de 14 ani a primit avansuri din partea unui preot, la spovedanie! Mama adolescentei a reacționat VIDEO

Un videoclip apărut în presa locală din Călărași a tulburat o țară întreagă! Înregistarea arată cum un preot îi face avanasuri unei fetițe de 14 ani, la spovedanie!

Preot acuzat că a încercat să seducă o tânără la taina spovedaniei!

Sâmbătă 1 mai, mama fetei a apelat numărul de urgență 112 Poliția, după ce minora i-a povestit cele întâmplate alături de preotul din sat. Totul a avut loc în satul Curcani, jud. Călărași. După cele povestite, fetița i-a spus mamei că are și o înregistrare în care preotul îi face avansuri, ba mai mult, spunand că nu este prima oară când se întâmplă asta.

Părinţii au sesizat Poliţia în ajunul Paştelui, iar cazul a ajuns şi în atenţia Episcopiei Soloboziei și Călărașilor, scrie calarasipress.ro.

VIDEO mai jos:

Preot: Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa… Nu știu cum să-ți zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit și tu!

Fata: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu ești copil, dar… na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu… ochii… Și… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis.
Fata: A, nu!

Preot: Ba da!

Fata: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Fata: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Fata: Sigur!

Potrivit presei locale, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi a spus că în acest caz s-a înregistrat o plângere şi se fac cercetări. Polițiștii au semnalat cazul și Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: