Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O fetiță de 5 ani i-a golit contul mamei sale. A comandat zeci de motociclete și cizme chiar sub nasul femeii VIDEO

O fetiță de 5 ani i-a golit contul mamei sale. A comandat zeci de motociclete și cizme chiar sub nasul femeii VIDEO

GALERIE FOTO (4) fetita

O mamă din Westport, Massachusetts, Statele Unite, a rămas șocată să afle că fiica ei de 5 ani a reușit să cumpere articole în valoare de peste 3.000 de dolari din contul ei Amazon chiar sub nasul ei.

Jessica Nunes a spus că a crezut că fiica ei, Lila, se juca pe telefonul ei când a lăsat-o să-l folosească în drum spre casă.

Fetița a comandat de pe Amazon produse în valoare de peste 3.000 $

A doua zi, femeia a primit un e-mail în care se spunea că pachetele comandate au fost expediate. Doar că ea nu comandase nimic. „Mă uit la istoricul comenzilor mele pe Amazon și descopăr că eu sau cineva am comandat 10 motociclete, un Jeep și 10 perechi de cizme de cowgirl, mărimea șapte pentru femei”, a spus Nunes într-un interviu pentru NBC 10 News. „Bicicletele și jeep-ul au costat la aproximativ 3.180 de dolari. Numai cizmele au costat aproximativ 600 de dolari”.

Când fetiăța a fost întrebată de ce a comandat 10 motociclete, ea a răspuns pur și simplu: „Pentru că îmi doream una”. Mama fetei a spus că nu știe cum a reușit fiica sa să caute articolele pe care le dorea, dar a fost suficient de inteligentă pentru a găsi butonul „Cumpără acum” de pe Amazon.

Femeia a reușit să anuleze jumătate din comenzile de motociclete și cizmele de cowgirl. Cu toate acestea, restul de cinci motociclete și Jeep-ul pentru copii cu două locuri părăsiseră deja depozitul.

Femeia a reușit să returneze o parte din produsele comandate

„Încercam să-mi dau seama cum exact o să-i recuperez”, a spus ea. Motocicletele nu erau returnabile pe site-ul Amazon, dar cu câteva e-mailuri disperate a reușit să le trimită înapoi. „Urmează să fie expediat și un Jeep uriaș cu două locuri și nu am putut anula comanda, dar mă vor lăsa să-l returnez”.

În loc să o pedepsească, femeia a încercat să o ajute să conștientize cât de grav este faptul că folosește telefonul mobil. „I-am spus că dacă se comportă frumos și mă ajută la treburi prin casă, o să-i cumpărăm o bicicletă care să fie adaptată pentru vârsta ei”, a mai adăugat femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: