Redactia.ro
Home » Știri » O fetiță româncă din Italia a fost salvată de pe șinele de tren, împreună cu câinele ei. Copila încerca să imite o scenă dintr-un film

O fetiță româncă din Italia a fost salvată de pe șinele de tren, împreună cu câinele ei. Copila încerca să imite o scenă dintr-un film

O fetiță româncă din Italia a fost salvată de pe șinele de tren. Copila încerca să imite o scenă dintr-un film

O fetiță româncă din Italia a fost salvată de pe șinele de tren, împreună cu câinele ei. Copila încerca să imite o scenă dintr-un film. Iată detalii șocante!

O fetiță româncă din Italia a fost salvată de pe șinele de tren, împreună cu câinele ei. Copila încerca să imite o scenă dintr-un film

Au fost scene dramatice în Italia. Copila în vârstă de patru ani, de naționalitate română, a fost recuperată de pe șinele de tren înainte să se întâmple o tragedie. Ea a vrut să imite o scenă dintr-un film în care personajul principal, tot o fetiță, pleca de acasă cu câinele într-o călătorie în jurul lumii, potrivit Il Matino. Câinele care o însoțea pe micuță a avut un rol important în evitarea unei tragedii, a scris Digi24.

Iată cum s-ar fi întâmplat totul. Fetița a luat câinele și a plecat de acasă când bunicii ei, tot români, nu erau atenți. Însoțită de câinele ei, copila a plecat la drum, îndepărtându-se de casă.

Când bunicii au realizat lipsa ei, au anunțat-o imediat pe mamă și pe carabinieri și cu toții au început căutările.

Câinele i-a fost tot timpul alături copilei și nu s-a dezlipit de ea. Ea și patrupedul au ajuns să traverseze o pădurice și parcurseseră mai bine de doi kilometri.

Fără să își dea seama, la un moment dat, micuța ajunsese între liniile de cale ferată. Din fericire, silueta copilului, ținând câinele de lesă mergând împreună printre liniile de tren a fost observată de un trecător, în apropiere de stația Torino-Ceres, lângă San Maurizio Canavese, a relatat Digi24. Așa au ajuns carabinierii să o găsească.

„Am sperat din toată inima că nu va veni un tren”, au povestit oamenii care au participat la căutări.

Fetița a relatat apoi familiei și salvatorilor de ce a decis să plece de acasă cu câinele ei. A vrut să imite un film. În acea peliculă, o fetiță de vârsta ei pleca într-o călătorie în jurul pământului împreună cu câinele ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: