Redactia.ro
Home » Stil de viață » O fotografie cu un băiețel și mama sa a devenit virală. Iată motivul

O fotografie cu un băiețel și mama sa a devenit virală. Iată motivul

Dragostea dintre o mamă și pruncul său este nemărginită. Iar această fotografie, surprinsă în China, în care apar un băiețel de doar câțiva ani și mama sa, la metrou, este dovada vie în acest sens. Haideți să aflăm împreună povestea imaginii devenită virală pe rețelele de socializare din întreaga lume!

O fotografie cu un băiețel și mama sa a devenit virală. Iată motivul

Un utilizator al rețelei de socializare „Weibo”, echivalentul Facebook-ului, a surprins această imagine în timp ce mergea cu metroul. În ea apar un băiețel de doar câțiva anișori și mama sa, care se deplasau, cel mai probabil, spre casă.

Fotografia ni-l arată pe băiețel cum ținea palma între capul mamei sale și bara de fier a metroului, astfel încât femeia să poată dormi cât mai comod. Pesemne, femeia era epuizată, iar băiețelul ei, care îi purta și bagajele pe umeri, și-a dorit ca aceasta să aibă parte de un răgaz.

„Nimeni nu le spune mulțumesc și nu le dă bani pentru că sunt mame”

O astfel de imagine a devenit, după cum era de așteptat, virală grație compasiunii, dar și dragostei arătată de micuț mamei sale.

,,Ce drăguț! Mamele sunt de obicei, la sfârșitul zilei, epuizate. Nimeni nu le spune mulțumesc și nu le dă bani pentru că sunt mame. Singurul lucru care le răsplătește este comportamentul copiilor. Acest băiat este foarte matur, Dumnezeu să îl binecuvânteze!” , a fost comentariul care a însoțit inedita fotografie.

Citește și Noi prevederi la lege din 2021. Românii vor putea ieși mai devreme la pensie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini