Redactia.ro
Home » Știri » O icoană făcătoare de minuni a ajuns în România. Unde pot credincioșii să se roage la ea

O icoană făcătoare de minuni a ajuns în România. Unde pot credincioșii să se roage la ea

GALERIE FOTO (4)

Sibiul găzduiește în prezent o icoană a Maicii Domnului din Poceaev, făcătoare de minuni. Pictura a venit tocmai din  Ucraina și este renumită pentru miracolele săvârșite de-a lungul anilor. În momentele de cumpără, oamenii au apelat cu încredere la puterea sa, iar ajutorul a venit negresit.

O icoană făcătoare de minuni a ajuns în România. Unde pot credincioșii să se roage la ea

Această icoană făcătoare de minuni cu Maica Domnului a călătorit tocmai din Poceaev, Ucraina pentru a da șansa românilor să se roage la ea. Este renumită pentru miracolele pe care le-a săvârșit pentru cei care i s-au închinat, iar credincioșii sunt invitați să se roage la ea.

Nu este însă vorba de icoana originală, și de o copie fidelă a acesteia. În timp ce originalul este încă la Kiev, datorită condițiilor care trebuie respectate pentru a fi păstrată în cea mai bună condiție, replica a fost adusă la Sibiu și ar avea aceleași puteri tămăduitoare.

Oamenii i s-au rugat în primul rând pentru sănătate, iar mărturiile lor sunt de-a dreptul uimitoare: cei mai mulți și-au pus soarta în mâinile divinității, iar astăzi trăiesc să-și spună mai departe povestea. Este prima oară când românii au parte de șansa să se închine la această icoană, așa că  experiența nu trebuie ratată.

“Icoana Maicii Domnului de la Poceaev este una dintre cele mai cinstite sfinte odoare ale Bisericii Ruse. Lavra Poceaev, un bastion vechi al Ortodoxiei din Ucraina, adăpostește icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de aproximativ 400 de ani. Minunile săvârșite înaintea sfintei icoane a Maicii Domnului sunt numeroase și sunt mărturisite în registrele pe care mănăstirea le ține, cu explicațiile detaliate făcute de credincioși, care prin rugăciune au dobândit eliberare de duhuri necurate, eliberarea din captivitate, și care au fost aduși la calea cea dreaptă” precizează siteul Doxologia.

Imediat cum s-a aflat că icoana cu Maica Domnului va ajunge la Sibiu, creștinii din România s-au mobilizat și au venit să i se închine. Cu multă emoție în suflet și credință, i s-au rugat pentru iertare și vindecare, mai ales în această perioadă deosebit de grea pe care o traversăm.

Biserica unde icoana se află în prezent se numește Ioan Iacob Romanul din Sibiu. Timp de 9 zile, va rămâne aici, iar preoții vor oficia slujbe de maslu.

„Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Poceaev ajunge joi! Sfintele Icoane împreună cu Sfânta Raclă vor ajunge la Sibiu, joi 17.02.2022, ora 16:30! Vom primi și o raclă cu Moaștele Sfântului Constantin cel Mare. Veniți și vă încheiați”, a scris părintele Cătălin Dumitrean pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: