Redactia.ro
Home » Știri » O imagine cum nu s-a mai văzut! Prințul Albert de Monaco s-a pozat cu cei doi copii din flori

O imagine cum nu s-a mai văzut! Prințul Albert de Monaco s-a pozat cu cei doi copii din flori

GALERIE FOTO (2) printul albert

Prințul Albert de Monaco, imagini la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Soțul lui Charlene a avut o viață amoroasă tumultoasă înainte să o cunoască pe cea care avea să-i devină soție. Ce-i drept, nici după ce i-a jurat credință lui Charlene, Albert de Monaco nu a fost tocmai cel mai fidel bărbat.

Prințul Albert de Monaco s-a fotografiat alături de copiii din flori

Prințul Albert de Monaco și Charlene sunt părinții unor gemeni superbi, iar Albert are alți doi copii din flori și un al treilea pe care nu l-a recunoscut în mod oficial nici până în ziua de astăzi. Fosta iubită a prințului Albert a distribuit în mediul online o imagine în care suveranul apare alături de cei doi copii mari ai săi.

Albert a pozat alături de Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 30 de ani, – a cărei mamă este chelnerița americană Tamara Rotolo, 61 de ani, – și fratele ei vitreg, Alexandre Grimaldi-Coste, de 19 ani, fiul pe care Albert îl are alături de Nicole Coste, o fostă însoțitoare de zbor.

printul albert
Prințul Albert alături de cei doi copii din flori

Albert a păstrat o relație foarte bună cu fosta sa iubbită, Nicole Coste. Drept dovadă este faptul că a participat alături de aceasta la un eveniment caritabil atunci când Charlene era blocată în țara natală din cauza unor probleme de sănătate care nu îi dădeau pace. Albert nu și-a recunoscut copiii decât atunci când a primit rezultatele testului de paternitate și a fost obligat de împrejurări. Cu toate acestea, suveranul încă refuză să-l recunoască pe cel de-al treilea, care ar fi venit pe lume atunci când Albert deja forma un cuplu alături de Charlene.

Prințesa Charlene a revenit în atenția publicului

Albert s-a căsătorit cu Charlene în anul 2011, în cadrul unei ceremonii discrete. În ultima perioadă, fosta sportivă s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar recuperarea sa a fost una anevoioasă. În anul 2021 aparițiile sale publice au fost foarte rare, iar în anul 2022 a bifat puține evenimente oficiale. Deși pare să-și fi revenit și arată impecabil în ținutele pe care le alege cu atenție, pe fața prințesei poate fi depistată o urmă de tristețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: