Redactia.ro
Home » Știri » O indiancă a născut la 70 de ani. Femeia și soțul ei au devenit părinți după 45 de ani de căsnicie

O indiancă a născut la 70 de ani. Femeia și soțul ei au devenit părinți după 45 de ani de căsnicie

GALERIE FOTO (4) O indiancă a născut la 70 de ani

O indiancă a născut la 70 de ani. O femeie din India a reușit să surprindă o lume întreagă după ce a născut la 70 de ani. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos. Acest caz de aduce aminte de românca Adriana Iliescu care a născut la aproape 67 de ani.

O indiancă a născut la 70 de ani. Femeia și soțul ei au devenit părinți după 45 de ani de căsnicie

O indiancă a născut la 70 de ani. Dacă în 2005 Adriana Iliescu intra în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână mamă din lume, acum, o femeie din India a reușit să devină mamă la 70 de ani. Aceasta a încercat să rămână însărcinată în toți aceștia ani dar nu a reușit. După 45 de ani de căsătorie, femeia septugenară și soțul ei au apelat la minunile medicinei moderne și au reușit să devină părinți pentru prima dată.

A devenit mama la 70 de ani

La externare, femeia a fost filmată, iar imaginile cu aceasta si fiul ei au ajuns virale. Indianca apare alături de soțul ei pe o canapea, iar în brațe își ține copilul. Inițial,medicii au refuzat să-i ajute pe cei doi spunându-le că nu pot avea un copil la o vârstă atât de înaintată. Cu toate astea, cei doi soți nu au renunțat la dorința lor și au insistat să devină părinți. Așadar, femeia de 70 de ani se alătură conaționalei sale de 73 de ani, care deține recordul pentru cea mai bătrână mamă din lume după ce a născut gemeni.

O femeie de 73 de ani a născut gemeni

În urmă cu doi ani, o femeie din sudul Indiei a născut gemeni, în urma unui tratament cu fertilizare în vitro. Septugenara a născut două fetițe perfect sănătoase. Mangayamma Yaramati a declarat că ea și soțul ei și-au dorit mereu să devină părinți, dar nu au putut din cauza problemelor medicale. „Suntem foarte fericiți. Am încercat de foarte multe ori să avem copii și am consultat foarte mulți medici”, au declarat cei doi. Din păcate, femeia a suferit un accident vascular imediat după naștere și aceasta a rămas sub supravegherea medicilor.

Fetițele au fost aduse pe lume prin cezariană. Femeii i s-a interzis, din cauza vârstei înaintate să-și hrănească fiicele la sân. „Erramatti e foarte încrezătoare în ea, mai încrezătoare decât a fost vreodată și privește spre noul capitol din viața ei, acela de mamă”, a declarat doctorul care a ajutat-o să nască. Întrebat cine va avea grijă de copii în cazul în care s-ar întâmpla ceva cu părinții, Rajaro, soțul femeii, a declarat că Dumnezeu va avea grijă de gemene. „Nimic nu este în mâinile noastre. Orice ar trebui să se întâmple se va întâmpla. Este totul în mâinile lui Dumnezeu.” Potrivit mămicii septugenare, localnicii din sat rădeau de ei pentru că nu aveau copii, iar pe ea o strigau „o doamnă fără copii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: