Redactia.ro
Home » Știri » O înțepătură de țânțar i-a distrus viața unui tânăr de 27 de ani. Ce s-a întâmplat

O înțepătură de țânțar i-a distrus viața unui tânăr de 27 de ani. Ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2) O înțepătură de țânțar i-a distrus viața unui tânăr de 27 de ani

Un tânăr din Cambodgia trăiește o perioadă complicată, după ce piciorul i s-a umflat, ajungând de cinci ori mai mare decât în mod normal, din cauza unei înțepături de țânțar. Piciorul acestuia i s-a infectat și nu a fost trata timp de 20 de ani.

O înțepătură de țânțar i-a distrus viața unui tânăr de 27 de ani. Ce s-a întâmplat

Un tânăr din Cambodgia, în vârstă de 27 de ani trăiește un adevărat calvar, după ce a fost înțepat de un țânțar. Când avea 7 ani, Bong Thet a fost înțepat de un țânțar, iar din cauza mâncărimii, băiatul se scărpina mereu. Părinții au crezut că băiatul s-a zgăriat la joacă, așa că au ignorat problema. După ce a început să apară mici umflături pe piciorul său, până când la vârsta de 12 ani, infecția i-a cuprins tot piciorul. Atunci, cei doi părinți și-au dat seama că este vorba despre ceva grav, dar nu au avut bani de tratamente medicale, astfel, Bong Thet a trăit cu aceată infecție timp de 20 de ani.

Tanarul intepat de un tantar

Bong visa să devină fotbalist

Bong Thet a ajuns să se deplaseze cu mare dificultate. În copilărie, tânărul își dorea să devină fotbalist, dar visul lui a fost năruit de problemele avute la picior. Din această cauză, a fost nevoit să renunțe la școală, pentru că nu se mai putea deplasa pe distanțe lungi. De asemenea, majoritatea copiilor râdeau de el și îl hărțuiau.

Timp de 20 de ani, piciorul lui a continuat să se umfle, fără ca părinții să ceară solicitarea unui consult medical. La începutul lunii septembrie, după ce mai multe persoane i-au auzit povestea, o femeie de afaceri i-a dăruit 10 milioane de rieli cambodgieni, pentru a-i folosi în tratarea piciorului.

Bong și-a făcut analize medicale, dar aceste au arătat că are filarioză limfatică, o boală cauzată de paraziți, care din păcate nu are tratament. Însă medicii i-au dat o serie de medicamente care să-i îmbunătățească starea. „Acest lucru îmi va face viața mai ușoară și știind că există oameni care au grijă de mine mă face să mă simt fericit”, a spus el. „Sunt foarte recunoscător pentru ei că au ajutat. Banii vor plăti pentru medicamente și alimente. Voi continua să iau medicamentele pe care mi le-au dat medicii, ceea ce îmi va face viața mai confortabilă.”, a spus Bong.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: