Redactia.ro
Home » Știri » O judecătoare a apărut la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. Ce s-a întâmplat mai departe VIDEO

O judecătoare a apărut la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. Ce s-a întâmplat mai departe VIDEO

O judecătoare a apărut la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. Ce s-a întâmplat mai departe VIDEO

O judecătoare a apărut la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. Iată ce s-a întâmplat, concret, și ce a urmat.

O judecătoare a apărut la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. Ce s-a întâmplat mai departe VIDEO

O judecătoare din Columbia,  a apărut în timpul unei audieri online pe jumătate dezbrăcată și fumând în pat. Vivian Polani a fost atenționată de unul dintre participanții la convorbire că este filmată purtând doar lenjerie intimă în partea de jos. Ea și-a oprit camera video a laptopului imediat, însă videoclipul de peste 30 de secunde cu ea a devenit viral, a relatat dailymail.co.uk.

Judecătoarea controversată pozează în mod regulat în lenjerie intimă în mediul online, conform sursei menționate. Ea este suspendată pentru o perioadă de trei luni pentru că a apărut semi-dezbrăcată în timpul audierii. Un avocat a făcut o plângere oficială, declanșând o anchetă care a dus la o comisie disciplinară care i-a spus tinerei de 34 de ani să își agațe roba în cui până la jumătatea lunii februarie a anului viitor.

Decizia vine la doi ani după ce Vivian Polani a fost criticată, de asemenea, pentru fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare arătându-și mușchii, precum și tatuajele de pe spate și de pe fese, într-o lenjerie minusculă. Deși s-au deschis investigații asupra ei, judecătoarea a spus atunci că va continua să posteze astfel de imagini pe conturile ei deoarece se consideră o fire „deschisă”, conform presei.

„Nu toți judecătorii, avocații și alți angajați ai statului sunt la fel. Ceea ce port și ce arăt în social media este decizia mea și nu voi schimba nimic”, a spus Vivian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: