Redactia.ro
Home » Știri » O locuință din județul Bihor a fost cuprinsă de flăcări și distrusă complet. Singurul obiect rămas neatins: o icoană cu Maica Domnului

O locuință din județul Bihor a fost cuprinsă de flăcări și distrusă complet. Singurul obiect rămas neatins: o icoană cu Maica Domnului

GALERIE FOTO (4)

Localnicii unei comune din Bihor au rămas fără cuvinte după ce o icoană cu Maica Domnului a scăpat neatinsă de un incediu devastator. Totul în jur a fost cuprins de flăcări, dar în mod miraculos icoana a rămas încă întreagă. Povestea a fost făcută publică de Manastirii Izbuc, care a relatat totul pe platforma Facebook. 

O locuință din județul Bihor a fost cuprinsă de flăcări și distrusă complet. Singurul obiect rămas neatins: o icoană cu Maica Domnului

La începutul lunii februarie, în noaptea dintre 1 și 2, o casă dintr-o localitate din Bihor a fost cuprinsă de flăcări. Familia a cărui cămin a ars complet sunt cunoscuți drept oameni cu o credință deosebită în Dumnezeu, motiv pentru care păstrau cu mare grijă o icoană a Maicii Domnului.

Incendiul a distrus toată casa, precum și bunurile și autovehiculele care erau parcate în curte. Este vorba de un buldoexcavator și un microbuz, din care au rămas doar câteva rămășițe. După ce focul a fost stins, proprietarii au mers să vadă dacă mai există lucruri care nu au fost distruse, iar atunci au avut parte de șocul vieții lor. Printre scrum și obiecte distruse, au descoperit că icoana pe care o aveau a rămas intactă.

Localnicii și reprezentanții Mănăstirii Izbuc, care se află în apropierea localității unde a izbucnit incendiul, au rămas uimiți de această minune. Povestea a fost împărtășită în mediul online, însoțită de câteva fotografii care să dovedească totul.

Mesajul Mănăstirii Izbuc după ce au descoperit icoana

„Am dori să Vă împărtășim o minune ce s-a întâmplat la începutul lunii februarie cu o icoană a Maicii Domnului.
În noaptea de 1 spre 2 februarie 2022, a avut loc un incendiu într-o gospodărie din localitatea Valea Mare de Criș, județul Bihor. A ars un buldoexcavator și un microbuz care s-au făcut scrum, precum și multe alte obiecte mecanice și tot ce s-a aflat în hala respectivă. A ars tot ce a intrat în contact cu focul, inclusiv obiecte metalice s-au topit iar cele mai multe au fost distruse în totalitate.
Acest necaz s-a întâmplat în noaptea dinaintea sărbătorii „Întâmpinarea Domnului” în gospodăria unei familii de oameni credincioși, pe care ii cunoaștem și care au o legătură specială cu Mănăstirea Izbuc.
Singurul obiect rămas întreg, a fost o icoană a Maicii Domnului, litografie (hârtie) iar rama din plastic.
Cu toții dăm Slavă lui Dumnezeu pentru această minune și o cinstim și o fericim pe Maica Domnului așa cum a fost ea cinstită în Biserică de la început și așa v-a fi până la sfârșitul veacurilor. Cu toții dăm Slavă lui Dumnezeu pentru această minune și o cinstim și o fericim pe Maica Domnului așa cum a fost ea cinstită în Biserică de la început și așa v-a fi până la sfârșitul veacurilor. Ne rugăm pentru această familie greu încercată, ca Dumnezeu să îi mângâie și să le întărească credința, iar Maica Domnului să se roage la Fiul ei pentru noi toți.”, au scris pe Facebook reprezentanții Mănăstirii Izbuc.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: