Redactia.ro
Home » TV » O mai ştii pe Nicole Varlam, din Lacrimi de iubire? Ce a ajuns să facă acum adolescenta rebelă de altă dată

O mai ştii pe Nicole Varlam, din Lacrimi de iubire? Ce a ajuns să facă acum adolescenta rebelă de altă dată

Nicole Varlam

Între anii 2005 și 2006 Mihaela Bărluțiu, care a interpretat-o pe Nicole Varlam în producția „Lacrimi de iubire”, devenea extrem de faimoasă. Totuși, după aceea ea nu a mai jucat niciun rol și, mai mult de atât, s-a retras de tot din viața publică. Iată ce face acum Mihaela Bărluțiu.

Mihaela Bărluțiu s-a mutat definitiv în America. Ce face acolo

Mihaela Bărluțiu a renunțat complet la actorie, după ce a jucat în serialul „Lacrimi de iubire” de la Acasă TV. Aceasta s-a mutat în America și nu mai are nicio legătură cu lumea mondenă.

Totul a fost, însă, neplanificat. Ea venise în vacanță la iubitul ei, care între timp i-a devenit și soț, și aceștia au decis să locuiască împreună, dar nu în România, ci în SUA!

„Eu venisem doar pentru o vacanță la Vali, pe care l-am cunoscut în România. Mi se terminase contractul în perioada aia, n-aveam nimic nou semnat și am zis ca vin să stau doar o lună. Și am rămas! Dar nu știu cum am rămas! Totul a fost spontan. N-am găsit nimic foarte frumos la început, nici măcar nu mi-a placut. Dar m-am obișnuit treptat. După care am început să vizitez cu Vali America”, a declarat Mihaela Bărluțiu.

Acum, ea se ocupă cu afacerile familiei și nu duce lipsă de nimic.

„Am fost în New York, în Miami și a început să-mi placă. Am început să mă implic în business-ul lui Vali cam la șase luni de la venirea mea. Mă plictiseam foarte rău acasă, voiam să mă angajez și el mi-a zis: «Vino și ajută-mă la companie». (…) Noi avem acum cinci divizii: Valet, Transportation, Bus-urile acelea mari, Car rental și Apartments. Este foarte mult de muncă și e greu să te împarți peste tot”, a mai spus Mihaela Bărluțiu.

La patru luni după „Lacrimi de iubire”, actrița s-a mutat

La doar patru luni după ce telenovela „Lacrimi de iubire” s-a încheiat, actrița a plecat în America și s-a mutat definitiv acolo.

„După ce s-a terminat telenovela, la nici 4 luni am plecat în America. Aici locuiesc de aproape 7 ani. A fost o alegere de moment. Se terminase contractul cu Pro și cum nu am vrut să bat la alte uşi.. m-am hotărât să vin aici. La început o fost doar pentru o luna, în vacanță dar mi-a plăcut și m-am hotărât să rămân. În vacanță l-am cunoscut și pe soțul meu, Valentin Voicu, așa că am hotărât să rămân împreună cu el aici. Ne-a căsătorit și suntem fericiți. În toată perioda asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie”, a mai declarat Mihaela Bărluțiu.

Mihaela Bărluțiu spune că rolul său, Nicole Varlam, a ajutat-o foarte mult în cariera de acum.

„Rolul m-a ajutat să mă maturizez foarte mult. Am învățat cum să lucrez în echipa, ceea ce mă ajută foarte mult la business acum. Am învăţat că poţi să faci orice îţi doreşti. Încă mai țin legătură cu foștii mei colegi, Augustin Viziru, Carmen Tănase, Adela Popescu”, a spus Mihaela Bărluțiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini