Redactia.ro
Home » Monden » O mai știți pe Adamari Lopez, actrița de telenovele care încânta inimile românilor? Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele FOTO

O mai știți pe Adamari Lopez, actrița de telenovele care încânta inimile românilor? Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele FOTO

GALERIE FOTO (6) O mai știți pe Adamari Lopez, actrița de telenovele care încânta inimile românilor_

O mai știți pe Adamari Lopez, actrița de telenovele care încânta inimile românilor? În urmă cu mai bine de două decenii, Adamari Lopez devenea cunoscută în întreaga lume pentru rolurile sale de neuitat în telenovelele de succes precum „Prietene și Rivale, Pisica Sălbatică sau „Aventurera”. De-a lungul anilor, vedeta a trecut printr-o adevărată dramă după ce a fost diagnosticată cu cancer. În prezent, Adamari a pierdut lupta cu kilogramele, dar are același zâmbet fermecător.

O mai știți pe Adamari Lopez, actrița de telenovele care încânta inimile românilor? Vedeta a pierdut lupta cu kilogramele! FOTO

O mai știți pe Adamari Lopez, actrița de telenovele care încânta inimile românilor? Milioane de români o adorau de fiecare care dată când juca în cele mai de succes telenovele mexicane. Adamari Lopez era îndrăgită de multă lume din întreaga lume datorită rolurile de neuitat pe care le primea. Deși au trecut mai bine de 20 de ani, Adamari, in varsta 49 de ani, a rămas aceeași fire pozitivă și plină de energie. După ce a divorțat de primul său soț, actrița și-a găsit fericirea în brațele dansatorului spaniol, Toni Costa. În 2019, cei doi și-au unit destinele, în Grecia, iar acum au o fiică minunată care le face viața mai frumoasă.

Cu toate că oamenii erau obișnuiți cu Adamari ca având un trup de invidiat, viața nu a fost deloc ușoară pentru ea, iar silueta de divă de odinioară a dispărut. Însă, ceea ce este important, este faptul că actrița este sănătoasă și își trăiește viața minunată alături de familia sa. Spunem asta pentru că Adamari Lopez a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu câțiva ani, dar a reușit să învingă crunta boală. Acum, Adamari a pierdut lupta cu kilogramele, fiind greu de recunoscut, dar i-a rămas zâmbetul cald și copilăresc, pe care nu ezită niciodată să și-l arate.

Ce spune Adamari despre lupta pe care a dus-o

Îndrăzneala, amuzamentul și pozitivismul au ajutat-o pe Adamari Lopez să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei, cea în care s-a luptat cu cancerul. La 33 de ani a fost diagnosticată cu cancer la sân, aceasta fiind cea mai frecventă boală în rândul femeilor hispanice și latine. Iar Lopez, care este puertoricană, și-a folosit vocea pentru a le transmite femeilor din întreaga lume să meargă din timp la doctor. „Aveam 33 de ani când am fost diagnosticată cu cancer la sân. A fost într-un moment extraordinar din cariera mea. Eram în Mexic, filmam o telenovelă și tocmai mă logodisem cu partenerul meu. Într-o zi am simțit un mic nodul la unul din sâni. Câteva zile mai târziu, am simțit o durere bruscă. Medicii au descoperit ulterior că aveam cancer la sân. După ce am consultat mai mulți medici, am ales să mă operez pentru a-mi îndepărta sânul și a-mi putea continua viața”, a spus Adamari.

Vedeta a făcut un tratament de fertilitate în timpul chimioterapiei, pentru a fi sigură că va deveni mamă într-o bună zi. Astfel, de atunci, Adamari a devenit un adevărat exemplu pentru femeile care se confruntă cu aceeași problemă, îndemnându-le pe acestea să fie curajoase și puternice. „Ar trebui să ne dedicăm timp și să avem o atitudine pozitivă față de orice situație prin care viața ne trece”, a fost mesajul actriței pentru toată lumea care se confruntă cu probleme grave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: