Redactia.ro
Home » Știri » O mai țineți minte pe Nuți? Cum arată acum bona familiei Prodan – Reghecampf

O mai țineți minte pe Nuți? Cum arată acum bona familiei Prodan – Reghecampf

GALERIE FOTO (2)

O mai știți pe bona faimoasă din lumea mondenă? Nuți, bona familiei Prodan – Reghecampf este o apariție surprinzătoare chiar și acum după mulți ani de absență. Iată cum arată aceasta în ziua de astăzi!

Cum arată acum bona familiei Prodan – Reghecampf

Nuți, bona devenită vedetă în urma reality show-ului despre viața familiei Prodan-Reghecampf s-a schimbat enorm din punct de vedere vizual față de cum ne-o amintim noi. Aceasta este foarte cochetă și adoră să se plimbe, fapt ce reiese din fotografiile postate pe paginile sale personale de socializare. Elena Fulgeanu, pe numele real, a luat decizia să plece în străinătate alături de iubitul ei, Victor, cel care îi era șofer Anamariei Prodan.

Aceasta a fost mâna dreaptă a celor doi şi avea grijă ca totul să meargă perfect. Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan nu s-au plâns niciodată de modul în care se descurca Nuţi, o femeie împlinită pe toate planurile. Avea un loc de muncă foarte bine plătit, dar şi un iubit, pe numele său Victor, care era şoferul sexy-impresarei Anamaria Prodan.

Sursa foto: Facebook Elena Nuty

Nuți, relație specială cu Laurențiu JR

Nuți este încă prezentă în viața lui Laurențiu JR, fiind deseori prezentă la competițiile sale de fotbal, fapt ce reiese din postările sale de pe rețelele sociale.

Nuți și-a petrecut și Revelionul alături de Laurențiu Jr. în vila de la Snagov familiei Prodan. Anamaria a mai povestit și faptul că bona ține extrem de mult la Bebeto, iubindu-i atât pe el cât și pe Rebecca și Sarah ca pe copiii ei:

„Nuți este foarte fericită. Bebe este fi-su și nu se desparte de el. Și fetele sunt fetele ei. Dacă eu îl cert pe Bebe sau țip la el, Nuți plânge de se omoară. Doamne! Când mă vede nervoasă nu-mi zice nimic, că cred că m-ar omorî atunci că țip la băiat”, a spus recent Anamaria Prodan.

 

Sursa foto: „Stii de toate”
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: