Redactia.ro
Home » Monden » O mai țineți minte pe Sclava Isaura? Cum arată la 63 de ani actrița Lucelia Santos

O mai țineți minte pe Sclava Isaura? Cum arată la 63 de ani actrița Lucelia Santos

GALERIE FOTO (6)

O mai țineți minte pe Sclava Isaura? Iată cum arată la 63 de ani actrița Lucelia Santos și cu ce se ocupă, după mai bine de 40 de ani de când s-au încheiat filmările la telenovela devenită fenomen în România anilor ’90.

Toți românii au auzit dacă nu chiar văzut măcar o dată în viață de Sclava Isaura, una dintre primele telenovele difuzate la noi, la începutul anilor ’90.

O mai țineți minte pe Sclava Isaura? Cum arată la 63 de ani actrița Lucelia Santos

Iar telenovela Sclava Isaura nu a fost un fenomen doar în România, ci în lumea întreagă. Serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul de Sclava Isaura a fost difuzat în peste 80 de țări. Așa se face că cea care a interpretat-o pe eroina Sclava Isaura a devenit rapid un superstar international al acelor vremuri.

Telenovela Sclava Isaura a fost produsă în Brazilia anilor ’70, însă în fostele state comuniste din Europa a ajuns imediat după ’90. Povestea de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său i-a impresionat maxim și pe români.

Sclava Isaura a fost și printre primele seriale non-chineze pe care le-a acceptat până și televiziunea de stat din China, precum și prima telenovelă difuzată în URSS, între 1988 și 1989. Povestea Sclavei Isaura a ajuns și în SUA și Marea Britanie, iar actrița Lucelia Santos a câștigat inimile a milioane telespectatori.

Lucelia Santos, în Playboy ca să scape de imaginea de Sclava Isaura

În aceste condiții, nu e de mirare că actrița Lucelia Santos s-a luptat multă vreme să scape de imaginea de Sclava Isaura, rol ce a consacrat-o, dar în aceeași măsură a marcat-o pentru întreaga carieră.

Lucelia Santos a pozat de două ori goală în Playboy, prima oară în 1980, pentru a scăpa de imaginea de Sclava Isaura. Revista cu ea pe copertă s-a vândut extrem de bine, iar actrița a început să primească și alt gen de roluri, mai controversate, dovedind astfel tuturor că poate interpreta și alte genuri de personaje, diametral opuse față de Sclava Isaura.

Chiar dacă a sa cariera de actriță de telenovele a fost marcată de rolul de Sclava Isaura, Lucelia Santos nu a dat înapoi, ci a îmbrățișat munca de producător pentru diverse alte seriale și filme.

Și cu toate astea, Lucélia Santos nu a uitat niciodată de fanii ei și este foarte activă pe rețelele de socializare. Are acum propria casă de producție, însă a renunțat la telenovele în favoarea pieselor de teatru. În plus, actrița a început în ultimii ani să practice budismul și yoga.

Cât despre viața sentimentală, despre Lucelia Santos se știe că a fost căsătorită de două ori. În prezent, actrița este divorțată și are un fiu din prima căsnicie, care a devenit tot actor de profesie – Pedro Neschling.