Redactia.ro
Home » Știri » O mamă a doi copii s-a aruncat râul Ampoi din Alba Iulia din cauza depresiei postnatale. Femeia a fost resuscitată la timp

O mamă a doi copii s-a aruncat râul Ampoi din Alba Iulia din cauza depresiei postnatale. Femeia a fost resuscitată la timp

O mamă a doi copii s-a aruncat râul Ampoi din Alba Iulia din cauza depresiei postnatale

O mamă a doi copii s-a aruncat râul Ampoi din Alba Iulia din cauza depresiei postnatale. Femeia a fost resuscitată la timp. Iată toate detaliile!

O mamă a doi copii s-a aruncat râul Ampoi din Alba Iulia din cauza depresiei postnatale

O tânără de 30 de ani, mamă a doi copii, a fost salvată din râul Ampoi din Alba Iulia după ce s-a aruncat în apele reci. Aceasta ar fi recurs la gestul extrem din cauza depresiei postnatale.

Tânăra a fost văzută la timp de locatarii unui bloc din apropiere care au sunat la 112. Pompierii militari au intervenit la timp și au scos-o din râu:

„După efectuarea manevrelor de resuscitare la faţa locului, victima a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Alba, în stare de inconştienţă, hipotermică, cu activitate cardiacă şi traumatism cranio-cerebral”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, potrivit Antena3 CNN.

Ce este depresia postnatală

Depresia postnatală este „rezultatul modificărilor hormonale și bruște care apar după naștere. Cantitatea de hormoni feminini precum estrogenul și progesteronul, scade foarte mult și produce starea depresivă. De asemenea, nivelul hormonului tiroidian poate să se diminueze, ceea ce iarăși duce la depresie”, explică specialiștii, potrivit donna-medicalcenter.ro.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: