Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O mamă a fost la un pas de leșin! Fiica ei a intrat din greșeală pe un live pe Instagram și s-a aflat totul

O mamă a fost la un pas de leșin! Fiica ei a intrat din greșeală pe un live pe Instagram și s-a aflat totul

O mamă a fost la un pas de leșin! Fiica ei a intrat din greșeală pe un live pe Instagram și s-a aflat totul

O mamă a avut parte de o surpriză total neașteptată, după ce fiica ei a intrat fără să vrea într-un live pe Instagram. Ce a descoperit aceasta!

O mamă a fost la un pas de leșin! Fiica ei a intrat din greșeală pe un live pe Instagram și s-a aflat totul

O mamă a avut parte de o surpriză total neașteptată, după ce fiica ei a intrat fără să vrea într-un live pe Instagram. Femeia i-a dat telefonul fetiței sale, ca să se joace în timp ce ea avea de gând să facă un duș rapid. Brianna s-a băgat în cabină, iar după câteva minute fetița ei a bătut la ușa băii. Micuța i-a cerut ajutorul mamei sale pentru a putea trece de un nivel mai greu al jocului.

”Era un joc pe care îl juca foarte des. La un moment dat a bătut la ușă, în timp ce eu eram în duș, și mi-a cerut ajutorul. Bineînțeles că am lăsat-o să intre pentru a o ajuta să continue jocul. Așa că mi-a înmânat telefonul în cabina de duș”, a povestit Brianna.

Deși totul părea normal, ce nu știa femeia era că fiica ei a intrat, fără să vrea, într-un LIVE pe Instagram. Brianna și-a dat seama în momentul în care a luat telefonul în mână. Când a realizat câți internauți au văzut-o goală, femeia a fost la un pas de leșin. A închis imediat mobilul și ulterior le-a povestit pățania urmăritorilor de pe platforma TikTok.

Mulți dintre ei au povestit, la rândul lor, prin ce situații au trecut cu copiii lor. O femeie a rămas șocată după ce fiul ei a cheltuit 6.000 de euro pe o cameră video Go Pro. O altă femeie a mărturisit că fiica ei a comandat 158 de prăjituri de la Mc Donald’s prin apicația UberEats.

@bri.anna89Have kids the said #momlife #terribletoddler #toddlersoftiktok #momsoftiktok #threenager #humpday♬ original sound – Sarah Cothran

Atenție la mesajele de pe Instagram! Noua metodă a hackerilor prin care vă puteți pierde contul

Aveți grijă la mesajele pe care le primiți pe contul de Instagram, avertizează specialiștii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO). Puteți primi mesaje din partea atacatorilor, prin care veți fi induși în eroare să accesați un link. Odată ce faceți acest lucru, vă veți putea pierde contul de Instagram și nu l-ați mai putea recupera vreodată.

„Atenţie la mesajele private primite pe Instagram. Atacatorii trimit utilizatorilor mesaje de pe conturi false, care simulează un serviciu de asigurare a respectării drepturilor de autor. Se apelează la componenta emoţională a utilizatorului (suspendarea contului de Instagram), adăugându-se totodată şi necesitatea acţiunii urgente (contul va fi închis în 24 de ore). Toate acestea, pentru că destinatarul mesajului ar fi încălcat reguli de copyright sau reguli ale comunităţii, pe care, desigur, le poate contesta accesând un formular”, atrag atenția experţii în securitate cibernetică pe pagina de Facebook a instituţiei, scrie Digi 24.

Concret, link-ul din mesajul de încălcare a comunității vă va duce către un site Google, de phishing. Ulterior, vi se cere introducerea datelor de conectare la Instagram . Dacă nu aveți  activată autentificarea în 2 paşi (2FA) vă veți pierde ușor contul.

„Evitaţi accesarea unor astfel de link-uri, înainte de o verificare cu o soluţie de securitate şi nu introduceţi date de cont în urma unor astfel de mesaje primite din surse necunoscute. Totodată, raportaţi către reţeaua socială astfel de conturi care fac activităţi maliţioase, pentru a fi închise”, îi sfătuiesc reprezentanţii CERT-RO pe utilizatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: