Redactia.ro
Home » Știri » O mamă şi copiii ei, din Neamț, în stare gravă după ce au mâncat jeleuri cu cannabis din străinătate!

O mamă şi copiii ei, din Neamț, în stare gravă după ce au mâncat jeleuri cu cannabis din străinătate!

O mamă şi copiii ei, din Neamț, în stare gravă după ce au mâncat jeleuri din străinătate! Dulciurile ar conține cannabis

O mamă şi copiii ei, din Neamț, au ajuns la spital după ce au mâncat jeleuri cu cannabis, aduse din străinătate! Iată detalii!

O mamă şi copiii ei, din Neamț, în stare gravă după ce au mâncat jeleuri cu cannabis din străinătate

Femeia, în vârstă de 39 de ani, şi cei trei copii ai acesteia, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, au ajuns la spital după ce s-ar fi intoxicat cu jeleuri cu cannabis, a relatat Observator. Se pare că mama copiilor le-ar fi dat aceste dulciuri să mănânce. Ea s-a întors din Irlanda de curând acasă, în comuna Horia din Neamț, potrivit sursei.

Fiicele femeii au 16 și 17 ani, iar băiatul ei are 10 ani. Cel mai mic dintre copii, în stare gravă, a fost trimis la Spitalul de Pediatrie din Iaşi.

La scurt timp după ce au consumat jeleurile, mama și copiii ei au început să se simtă rău, iar când a ajuns ambulanţa, medicii au pus diagnosticul de intoxicare cu cannabis, a relatat Observator.

Femeia a fost găsită cu simptome de intoxicare cu substanța interzisă, plus hipertensiune arterială și tahicardie. Copiii prezentau, de asemenea, stări de rău.

Băiatul de 10 ani a fost transportat la spital în Iaşi, însă a fost externat de dimineaţă. De fapt, cu toții au fost externați din spital, între timp.

La Unitatea de Primire a Urgențelor a fost admis un băiețel de 10 ani care prezenta semne clinice ale intoxicației cu canabis. Pe anamneză și manifestările clinice s-a stabilit acest diagnostic, de intoxicație accidentală prin ingestie de jeleuri care aveau cannabis. Copilul a fost internat în Compartimentul de Toxicologie al spitalului, a avut evoluție favorabilă, prin terapie simptomatică, și a plecat la domiciliu cu recomandări”, a declarat Dr Solange Tamara Roşu, Şef UPU al Spitalului de Urgenţă Clinic pentru Copii Sfânta Maria Iaşi.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei, care cercetează fapta. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre jeleuri cu căpșuni aduse din străinătate de un prieten al celor patru persoane. În prezent se fac verificări pentru a susține afirmația că au consumat jeleuri de cannabis, fiind nevoie de o expertiză medicală, care încă nu s-a făcut, conform Observator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: