Redactia.ro
Home » Stil de viață » O masă pe zi, soluția Mihaelei Bilic pentru a slăbi. Medicul nutriționist a înlocuit apa cu laptele. Ce le recomandă celor care vor să scape de kilograme

O masă pe zi, soluția Mihaelei Bilic pentru a slăbi. Medicul nutriționist a înlocuit apa cu laptele. Ce le recomandă celor care vor să scape de kilograme

Mihaela Bilic e unul dintre cei mai apreciați medici nutriționiști. Aceasta are o emisiune la PRO TV, de mai bine de un an, după plecarea Oanei Cuzino. Medicul a dezvăluit, de curând, ce dietă folosește pentru a scăpa de kilogramele în plus.

O masă pe zi, soluția Mihaelei Bilic pentru a slăbi

Mihaela Bilic a vorbit pentru Libertatea despre nutriție, dietă, dar și și un stil de viață sănătos. Medicul nutritionist susține că se poate slăbi și cu ardeie umplu tși ardei iuți, bineînțeles dacă respecti cantitatea.

Mâncăm o dată pe zi și mâncăm foarte puțin. Nu contează ceea ce punem în farfurie, mai important este cât mâncăm și atunci greșeala pe care o fac foarte multe persoane este că mănâncă foarte mult și foarte des, ăsta e de obicei programul alimentar al copiilor în creștere.

Omul care vrea să slăbească trebuie să aibă maximum două mese pe zi și mesele respective să fie foarte reduse cantitativ, deci nu două mese cu câte trei feluri de mâncare, ci, mai degradă, felul unu. Deci cantitatea face diferența și trebuie să ne învățăm să mâncăm mai rar și să avem pauze de 5-6 ore între mese.”, a spus medicul, pentru sursa citată.

Pentru o dietă echilibrată, nutriționista susține că trebuie să avem două mese pe zi: ”Da, la prânz poate să fie chiar o ciorbă. Putem să avem la prânz ciorbe, supe, salate cu multe legume și deasupra poate să fie carne sau brânză, dar baza să fie legumele. Iar seara o masă mai consistentă, poate să fie și paste, și orez, dar cantitatea nu trebuie să fie mai mult de o mână”.

Ce dietă ține Mihaela Bilic

Medicul nutriționist respectă cu strictețe dieta. Aceasta mănâncă o dată pe zi, pentru a-și ține silueta intactă. ”Non-stop. Eu nu mănânc mai mult de o dată pe zi. Nici măcar două mese nu am, ci una singură și aceea seara. Eu n-am mai mâncat de mult, de mult tare (n.r. – de multe ore). Și încerc să mă țin la distanță. Cel mai ușor ne este să ne abținem când nu avem și nu ne expunem vizual mâncării. Sfatul meu este: dacă vreți să nu mâncați, nu faceți cumpărături, nu stați în bucătărie prea mult timp, iar când deschideți frigiderul, înăuntru să fie frig”.

Întrebată de jurnaliștii de la Libertatea dacă concumă doi litri de apă pe zi, așa cum este recomandat, Mihaela Bilic i-a luat pe toți prin surprindere cu răspunsul ei: ”Nici măcar. Eu beau lapte în loc de apă, că nu îmi place apa. Eu beau ceai, infuzie de fructe, dar apă chioară, nu prea. Mănânc ciorbă, deci organismul meu își ia apa din feluri de mâncare. Iaurt, lapte bătut, acestea sunt. Beau laptele ce vine de la animal. Depășesc un litru de lapte pe zi. N-aș putea trăi fără lapte sau lactate, mi se par alimente perfecte. Din comerț le cumpăr, nu am niciun fel de problemă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: