Redactia.ro
Home » Știri » O mașină a fost lovită de un tren în Argeș. Care este starea șoferiței

O mașină a fost lovită de un tren în Argeș. Care este starea șoferiței

Masina lovita de tren in arges

Un accindent grav a avut loc, miercuri seară, în comuna Budeasa, județul Argeș. Un tren cu călători a intrat într-o mașină la volanul căreia se afla o tânără șoferiță, în vârstă de 22 de ani. Fata nu a respectat oprirea înainte de calea ferată, care era semnalizată cu crucea Sfântului Andrei. Din fericire, starea ei este una bună și a avut doar un moment de panică. Însă, s-a ales cu sancțiuni din partea oamenilor legii.

O mașină a fost lovită de un tren în Argeș. Care este starea șoferiței

Un cumplit accident a avut loc în comuna argeșeană Budeasa. O tânără șoferiță a fost la un pas de moarte, după ce un tren a intrat, miercuri seară, în mașina pe care o conducea. Fata nu a respectat oprirea înainte de calea ferată și nici semnalizarea. La fața locului s-au deplasat echipaje de salvare și oamenii legii, informează Gândul.ro

Din fericire, șoferița în vârstă de 22 de ani este teafără, nu a suferit răni ci doar o sperietură. În stare bună sunt și cei 12 călători care se aflau în tren. La testarea alcooltest a reieșit că atât tânăra, cât și conducătorul trenului nu au consumat băuturi alcoolice.

Ce pedeapsă a primit șoferița

Polițiștii au amendat-o pe tânără cu suma de  1.305 lei și i-au suspendat permisul pentru 30 de zile.

”La fața locului au intervenit o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, militarii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Polițiștii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare au stabilit că șoferița de 22 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe strada Lunca, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Stop, la trecerea la nivel cu calea ferată, marcată și semnalizată corespunzător, fiind acroșateă de un tren Regio, care circula pe ruta Pitești-Curtea de Argeș.Femeia nu a fost rănită, dar a suferit un atac de panică. Mașina a fost avariată ușor, informează autoritățile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: