Redactia.ro
Home » Știri » Șoferița care a ucis două fete susține că a avut o criză de strănut în momentul producerii accidentului. Femeia a fost reținută de autorități

Șoferița care a ucis două fete susține că a avut o criză de strănut în momentul producerii accidentului. Femeia a fost reținută de autorități

GALERIE FOTO (2) Femeia care a ucis doua fete, a fost retinuta

Șoferița care a ucis două fete susține că a avut o criză de strănut în momentul producerii accidentului. Femeia care a ucis o fetiță de 6 ani și o tânără de 21 de ani, pe o stradă din cartierul Andronache din București, a fost reținută de autorități. La audieri, șoferița a declarat că ar fi avut o criză de strănut, motiv pentru care a apăsat pedala de accelerație.

Șoferița care a ucis două fete susține că a avut o criză de strănut în momentul producerii accidentului. Femeia a fost reținută de autorități

Șoferița care a ucis două fete susține că a avut o criză de strănut în momentul producerii accidentului. Tragedia pe o stradă din cartierul Andronache din Capitală. Sâmbătă seara, o șoferiță a intrat cu viteză pe un trotuar unde se aflau mai mulți copii. Din păcate, o fetiță de 6 ani și o tânără de 21 de ani au murit în urma impactului. La două zile de la evenimentul șocant, investigația pentru ucidere din culpă deschisă de Parchetul din Sectorul 2 al Capitalei, a luat o altă turnură. La început, autoritățile nu au luat măsuri în cazul femeii care a condus mașina, deoarece acesta era în stare de șoc, fiind lovită de martorii accidentului. Ulterior, expertiza cerută legiștilor a schimbat întreaga situație. Raportul care conține probele biologice, arată că femeia, în vârstă de 57 de ani a consumat alcool înainte să se urce la volan.

Rezultatul analizelor a fost de 0,60 g de alcool pur pe litrul de sânge. Șoferița a fost reținută, iar momentan nu se cunosc mai multe detalii despre reținerea sa. „În baza probatorului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus masura reținerii pentru 24h față de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unității de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al Poliției.

La audieri, femeia ar fi declarat că ar fi avut o criză de strănut, motiv pentru care a călcat pedala de accelerație. Inițial, la primele declarații, aceasta a spus că a încurcat pedala de frână cu cea de accelereație, întrucât nu conducea prea des. Mai mult, șoferița a negat că ar fi consumat alcool.

Soferita a ucis doua fete

Șoferița a fost agresată la locul accidentului

Sâmbătă seara, o femeie din Capitală a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis două fete. Incidentul din cartierul Andronache a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. Astfel, se poate observa că la fața locului se aflau mai multe persoane, între care și o rudă de-a fetelor ucise, care i-a agresat pe șoferiță și pe pasagerul din dreapta. Cele două fete au murit strivite de mașina condusă de ea. Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, mașina nu a dat nicio clipă impresia că ar fi intrat în frânare.

Fetița în vârstă de șase ani a murit în drum spre spital, iar tânăra de 20 de ani, cu multiple traumatisme, a intrat în stop cardio-respirator înainte de a intra în operație, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. „E în libertate, dar legea trebuie să își facă datoria, să își facă dreptate, să își facă datoria”, spune îndurerată mama uneia dintre victime.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: