Redactia.ro
Home » Știri » O mașină a intrat, într-un grup de pietoni, la Londra. Majoritatea sunt elevi

O mașină a intrat, într-un grup de pietoni, la Londra. Majoritatea sunt elevi

O mașină a intrat, într-un grup de pietoni, la Londra. Majoritatea sunt elevi

O mașină a intrat, într-un grup de pietoni, la Londra. Majoritatea sunt elevi. Un individ a intrat cu mașina într-un grup, luni după-amiază, aparent intenționat, la periferia Londrei. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite.

O mașină a intrat, într-un grup de pietoni, la Londra. Majoritatea sunt elevi

Potrivit Digi24, scena șocantă a avut loc în zona Willingale, situală la periferia nordică a Londrei. Un bărbat a lovit cu o mașină marca Ford un grup de persoane, majoritatea elevi de la Liceul Debden Park, care tocmai ieșiseră de la cursuri. În urma incidentului, un băiat de 12 ani a murit, iar alte cinci persoane cu vârste cuprinse între 13 și 23 de ani au fost rănite.

Autoritățile au reușit să-l aresteze pe bărbat, și va fi pus sub acuzare pentru omor și tentativă de omor.

Atacul de pe podul Londrei

Autoritățile sunt de părere că gestul bărbatului a fost deliberat. Acest eveniment intervine la câteva zile de la atacul de pe Podul Londrei, când un individ condamnat pentru infracțiuni teroriste și eliberat condiționat a înjunghiat cinci oameni. Două dintre victime au murit, iar atacatorul a fost ucis de polițiștii.

Marți și miercuri, va avea loc un summiy aniversar al NATO, la care va participa si președintele Americii, Donald Trump.

Citeste si:Prima sentință în cazul Colectiv. Procesul durează deja de trei ani

Loading...