Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O mașină a rămas parcată în același loc timp de 50 de ani. Ce s-a întâmplat cu ea acum e de necrezut

O mașină a rămas parcată în același loc timp de 50 de ani. Ce s-a întâmplat cu ea acum e de necrezut

În Conegliano, o localitate din Italia este o mașină parcata de 47 de ani exact în același loc. O imagine pe Facebook a fost suficientă pentru a îndrepta atenția asupra mașinii de epocă care de mulți ani „ocupă” una dintre parcările dintre șosea și trotuar din strada Zamboni. 

Mașina de epocă a ajuns să fie simbolul orașului

Mașina este acolo din 1974. Proprietarul, fost mecanic Fiat și fost ziarist născut în 1927. „Mașina este din 1970 și este o moștenire. Când am deschis afacerea a fost în regulă să o am parcat acolo în față pentru că aveam ziarele descărcate în portbagaj și apoi le aduceam înăuntru.„, a declarat proprietarul mașinii vedetă, Angelo Fregolent, un fost comerciant în vârstă de 94 de ani. Chiar și președintele Regiunii Veneto, Luca Zaia, originar din Conegliano, își amintește de asta. „Era acolo când am fost la școală”, a comentat guvernatorul.

De-a lungul anilor, mașina a devenit un adevărat simbol al orașului Conegliano. Muți turiștii vin să-i facă poze. Surprinzător este faptul că locația sa este menționată chiar și pe Google Maps.

Însă frumoasa poveste a mașinii muzeu a luat sfârșit pe 20 octombrie, când mașina a fost mutată de o camionetă de remorcare din cauza unor lucrări. Angelo Fregolent a fost de acord, cu o condiție: ca Lancia sa „să nu fie tratată ca o epavă”. Mașina nu este „abandonată” în ciuda faptului că a ocupat permanent o tarabă publică de zeci și zeci de ani, atât de mult încât proprietarii plătesc regulat taxă de drum și asigurări.

Într-adevăr, este o mașină cu valoare intrinsecă și care ar putea valora foarte mult în domeniul colecționarilor de mașini. Motiv pentru care D’Amico a deschis o strângere de fonduri pentru viitoarea sa restaurare, potrivit italy24news.com.

Odată ce este complet restaurat, Fulvia va fi amplasat în afara unei școli locale, lângă casa lui Angelo și Bertilla. Asta înseamnă că cuplul în vârstă ar putea să-și admire mașina veche de la geam, în timp ce turiștii vin să se pozeze cu ea. Localnicii sunt fericiți că mașina nu este casată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: