Redactia.ro
Home » Știri » O micuță din Ucraina a condus prin mine pentru a salva doi răniți în timp ce era împușcată

O micuță din Ucraina a condus prin mine pentru a salva doi răniți în timp ce era împușcată

O adolescentă ucraineancă de 15 ani din Popasna, Ucraina, a condus 30 de kilometri pe un drum minat după ce a fost împușcată. A făcut asta pentru a-i salva pe cei doi bărbați cu care se afla în mașină.

Aveam nevoie urgentă de ajutor pentru a nu pierde prea mult sânge„, spune fata.

Adolescenta era pasageră într-o mașină care a fost atacată de ruși. Atât ea, cât și alți patru adulți au fost răniți. Eroina în vârstă de 15 ani a hotărât în ultimul moment să preia frâiele și a urcat la volan pentru că aveau urgentă nevoie de ajutor.

Tânăra a fost împușcată în ambii genunchi și, cu toate astea, a condus peste 30 de kilometri pe un drum minat pentru a-i salva pe cei doi cu care se afla în mașină, răniți și mai grav.

Fetița şi-a spus povestea în faţa camerei

Odată ajunsă pe un pat de spital și sleită de puteri, fata a reușit să-și spună povestea în fața camerelor de luat vederi. Videoclipul distribuit pe YouTube a devenit imediat viral.

Conform presei ucrainene, adolescenta a reuşit să ocolească bombardamentele de pe drumul spre Bakhmut puse de ruşi. Mai mult decât atât, a depășit obstacolul, a supraviețuit și a salvat și alte două vieți atunci când militarii ruși i-au atacat.

Aveam nevoie urgentă de ajutor pentru a nu pierde prea mult sânge”, spune fata într-un videoclip: „minele de pe şosea erau ca o tablă de şah. Apoi era cadavrul unei femei şi un stâlp în mijlocul drumului, dar am reuşit să trec”.

Serhii Haidai, şeful administraţiei militare regionale din Luhansk, a împărtăşit şi el videoclipul fetei, lăudând actul eroic al acesteia: „În Popasna, o fată de 15 ani rănită de gloanţe a condus o maşină timp de 30 de kilometri pe drumul minat şi atacat pentru a lua doi bărbaţi cu răni de proiectile„.

Armata a adăugat că 16 atacuri masive de artilerie au lovit oraşe şi sate din regiunea Luhansk, în special Rubizhne şi Popasna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: