Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă a făcut infarct în ziua nunții și a murit. Familia a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică

O mireasă a făcut infarct în ziua nunții și a murit. Familia a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică

O mireasă a făcut infarct în ziua nunții și a murit. Familia a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică

O mireasă a făcut infarct în ziua nunții și a murit. Familia a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică. Iată întreaga întâmplare ieșită din comun.

O mireasă a făcut infarct în ziua nunții și a murit. Familia a înlocuit-o în mod șocant cu sora ei mai mică

În ziua când trebuia să se căsătorească, Hetal, o tânără din India, a spus că se simte amețită și apoi a leșinat brusc. Ea a ajuns la spital, iar acolo medicii au anunțat că a decedat din cauza unui atac de cord. Șocant a fost și ce s-a întâmplat mai departe. Rudele ei au înlocuit-o cu sora ei mai mică, în loc să anuleze nunta.

Tatăl lui Hetal a fost cel care a decis ca tânărul să se căsătorească, în schimb, cu cealaltă fiică a lui, adică sora mai mică a lui Hetal. Potrivit site-ului local de știri Hindi Latest, trupul viitoarei mirese a fost depozitat într-un frigider al morgii din spital până la încheierea ceremoniei.

O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui

Nu e singurul caz șocant. Într-un alt colț de lume, o mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui. Iată întreaga întâmplare de-a dreptul șocantă pentru femeie. În acea zi, după ce a fost machiată și coafată, mireasa a trebuit să meargă până la toaletă. Când a ajuns acolo, femeia a avut parte de un șoc. Cu siguranță, ea nu o să uite niciodată ce a putut să vadă. Mireasa și-a surprins mirele în timp ce „era alăptat de mama lui”.

Mulți s-au întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte. Explicația unei persoane a fost simplă: pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant. Culmea este că mireasa respectivă a continuat nunta, spre surprinderea tuturor.

Foarte mulți internauți și-au spus părerea despre această întâmplare uluitoare. Cineva a spus: „A fost dus Băiatul mamei la un nivel cu totul nou”. Altcineva a spus: „Mă așteptam să spună că a fost înșelată cu o altă femeie, nu e ceva mai rău decât asta. De fapt, asta e mult mai rău. Eu, ca mireasă, aș fi fugit de acolo cât vezi cu ochii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: