Redactia.ro
Home » Monden » O mireasă și-a dorit o relație cu Bursucu: „În ziua nunții, în camera de hotel, ea…”

O mireasă și-a dorit o relație cu Bursucu: „În ziua nunții, în camera de hotel, ea…”

O mireasă și-a dorit o relație cu Bursucu

O mireasă și-a dorit o relație cu Bursucu. Prezentatorul TV a participat la multe nunți în perioada în care a prezentat emisiunea Se strigă darul. Recent, Bursucu a dezvăluit povești senzaționale pe care le-a trăit. O mireasă a vrut să aibă o relație cu celebrul moderator.

O mireasă și-a dorit o relație cu Bursucu: „În ziua nunții, în camera de hotel, ea…”

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. În trecut a fost unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi, dar de câțiva ani lucrează în televiziune. Invitat la „Duet” cu Alexandra Ungureanu, prezentatorul TV a vorbit despre nunțile la care a participat în perioada când a prezentat Se strigă darul, la Kanal D. Adrian Cristea a trăit multe povești inedite la evenimentele pe care le-a prezentat. Bursucu a povestit un moment șocant de la o nuntă, atunci când mireasa i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de el și vrea o relație. Mai mult, acesta a fost chemat de miri la Cluj pentru a-i ajuta cu coregrafia, dar mireasa i-a spus vedetei că nu dorește să se mai căsătorească.

„ Am avut și eu o poveste cu o mireasă care era îndrăgostită de mine. Se întâmpla acum vreo 12-13 ani. M-a sunat să o învăț dansul mirilor și să și prezint nunta. Zic ok.
Eu am văzut-o că era așa foarte amabilă și drăguță cu mine, nu a interesat-o câți bani i-am cerut, am făcut contractul, bilete de avion la Cluj. Voia să îmi ia cazare o săptămână să o învăț dansul mirilor.Am ajuns acolo, m-a luat de la aeroport, mi-a arătat unde e cazarea și mă suna în continuu dacă am nevoie de ceva. După două zile m-a chemat la cumnata ei la masă. Ginerele la fel, un băiat foarte drăguț.(…) În ziua nunții, în camera de hotel, ea îmbrăcată în mireasă vine în fața mea și îmi spune: eu nu mă mărit cu asta! Eu te vreau pe tine”, a dezvăluit Bursucu.

Bursucu, martor la multe situații amuzante

Bursucu i-a mărturisit Alexandrei Ungureanu că la un moment dat a participat la o nuntă unde darul a fost furat. Conform acestuia, mai mulți necunoscuți au venit la eveniment, au dansat putin si au furat cutia cu darul. De asemenea, prezentatorul tv a mai povestit că la o altă nuntă s-a furat mireasa, iar mirele s-a supărat atât de tare încât a plecat. Ulterior, acesta a fost găsit într-o camera de hotel, în baie. Prezentatorul de la „Dimineți cu noi” a vorbit și despre o situație șocantă. La o nuntă de lângă București, mireasa a fugit cu fostul iubit.

„ Am fost la o nunta unde s-a furat cutia cu darul. Ei nu au râs, io am râs, dar la cinci dimineața au venit niște băieți au dansat și ei o horă și au plecat cu tot cu cutie(…)Am mai fost la o nuntă unde s-a supărat mirele că s-a furat mireasa. S-a supărat atât de tare, în cât a plecat mirele.
Nu l-au mai găsit. S-a găsit apoi, într-o cameră de hotel care nu era a lui, undeva într-o cadă beat. Stătea în apă îmbrăcat”, a povestit Bursucu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: