Redactia.ro
Home » Știri » O mireasă și-a ieșit din minți când a văzut pozele de la nuntă. Ce îi făcea domnișoara de onoare mirelui

O mireasă și-a ieșit din minți când a văzut pozele de la nuntă. Ce îi făcea domnișoara de onoare mirelui

GALERIE FOTO (2) O mireasă și-a ieșit din minți când a văzut pozele de la nuntă. Ce îi făcea domnișoara de onoare mirelui

O mireasă și-a ieșit din minți când a văzut pozele de la nunta ei. Iată ce îi făcea o domnișoară de onoare mirelui și ce se observă în imaginile care au revoltat mii de oameni.

O mireasă și-a ieșit din minți când a văzut pozele de la nuntă. Ce îi făcea domnișoara de onoare mirelui

O femeie proaspăt căsătorită din America a început să își facă griji și chiar să fie de-a dreptul revoltată după ce a văzut fotografiile din ziua nunții ei.

Mireasa a împărtășit o serie de fotografii în care se observă cum una dintre domnișoarele de onoare, o tânără brunetă, stătea lângă mire. Și nu doar că stătea, ea avea o atitudine mai degrabă nepotrivită și niște gesturi care nu au fost la locul lor, așa cum nu au fost nici mâinile ei.

Într-o fotografie postată pe TikTok, mirele și mireasa sunt văzuți zâmbind unul lângă celălalt, dar domnișoara de onoare avea mâna înfășurată după brațul mirelui, iar într-o altă poză, ea a fost surprinsă cum avea mâna peste mâna mirelui, cam prea aproape de o parte intimă a acestuia, potrivit DailyMail.

O mireasă și-a ieșit din minți când a văzut pozele de la nuntă. Ce îi făcea domnișoara de onoare mirelui
Sursa foto: TikTok / capturi video – colaj

Videoclipul a adunat milioane de vizualizări, însă contul respectiv de TikTok a fost, ulterior, șters. Mii de oameni au lăsat comentarii negative în mediul online la adresa domnișoarei de onoare.

„Nu i-a spus nimeni că nu ea e mireasa?!” a scris o persoană în comentarii.

 „Gândurile mele sunt că fotograful încearcă să-ți spună ceva”, a scris o altă persoană.

„Aș divorța”, a precizat altcineva.

Totuși, ar exista o explicație, pe care însuși mirele a oferit-o.

„Fotograful ne-a spus să facem o poză într-o ipostază amuzantă în timp ce eu și soția mea ne sărutam și ea (n.r. domnișoara de onoare) a făcut-o și aproape că a căzut. Îmi pare rău că îi dezamăgesc pe toți cei care și-au dorit să fiu infidel”, a spus bărbatul, potrivit sursei menționate. Prin urmare, pozele respective nu ar avea nimic ieșit din comun, așa cum par la prima vedere. Internauții tot nu s-au potolit și nu s-au mulțumit cu această explicație.

„Dacă mi-aș fi pierdut echilibrul, aș fi apucat un braț, nu o mână. În plus, există mai multe ipostaze cu ei ținându-se de mână. Nu există probleme de echilibru acolo”, a scris o persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: